Ponedeljak,utorak,sreda:Pocetak sedmice ce biti sjajan za ove znakove!

Ponedeljak,utorak,sreda:Pocetak sedmice ce biti sjajan za ove znakove!

2024-05-19 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za prva tri dana u novoj sedmici meseca marta…

 

OVAN

Vama pocetak sedmice donosi priliku da shvatite sta je ono sto zelite. Mozemo da kazemo da nema sumnje da ce vam neko na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Slobodni ce moci da kazu da su doziveli poseban susret.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Krenite ka svom cilju i uzivajte u svemu sto sledi. Ovo ce biti dani za velike stvari i emocije bez imalo sumnje mogu da uslede.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da pocetak sedmice vama donosi neke dileme.Vi ste znak koji ce moci da donese neke odluke ali i da resi neke probleme. Dugo ste odlagali neke stvari. Vreme je da uzivate u svemu sto sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za emocije. Vi ste neko ko ce spoznati sta je to prava ljubav. Ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni, a iznenadjenja tek slede.

 

LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Dakle bitno je da uzivate u svemu sto sledi jer ste znak koji ce se izboriti konacno za ono sto hoce. Bicete pravi miljenik sudbine dragi nasi.

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Pocetak sedmice vama donosi pravu ljubav. Dugo ste cekali na srecu ali sada sve dolazi na svoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2