Rak:Voli toliko jako da niko ne moze da mu parira u snazi te ljubavi!

Rak:Voli toliko jako da niko ne moze da mu parira u snazi te ljubavi!

2024-03-17 0 By Admin

Danas vam pricamo o raku. O znaku koji je poseban sam po sebi i svestan je toga.

 

Rak je znak koji je rodjen za ljubav. Ne postoji niko na svetu ko ume da voli kao on. On je jedan jedini, znak koji cini sve za one do kojih mu je stalo.Moramo da kazemo da je ovo znak koji je rodjen za ljubav i koji uvek cini sve za one koje voli.

Imati raka kraj sebe znaci imati nekoga kraj koga nikada necete biti sami. Ovo je osoba koja voli zivot i koja uziva u tome da usreci one do kojih mu je stalo. Zapravo moramo da kazemo da je ovo znak koji vise mari za to da usreci drage ljude nego da njemu samom bude lepo. To je ono sto je vazno da naglasimo.

Rak je znak koji ima divnu dusu ali najveca moguca istina je da on dobro zna kada je vreme da se bori za nekoga, a kada da se okrene i ode. Ljubav koju rak nosi u svom srcu  je toliko velika da je samo za pozeleti i to je najveca moguca istina. Ono sto moramo da kazemo jeste da je rak osoba koja je iskrena. Ali koja bira kada ce reci istinu a kada ce odluciti da cuti. Najveca istina je da rak ne gradi bas nikada svoju srecu na tudjim suzama. U ljubavi je odan i veran ali je cinjenica da je neko ko ocekuje isto od voljene osobe. U stanju je da prasta mnogo ali nikada mu nece pasti na pamet da predje preko prevare ili izdaje.Onaj ko se usudi da mu jednom  na taj nacin zada bol moze da se pomiri sa tim da je zauvek ostao bez njega i to je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za kraj moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ima dusu za primer. I samim tim ume i zna da prasta i da se preda, i da voli kao retko ko na ovom svetu. To je ono sto  je jasno i izvesno.

Konacno, rak je znak koji zna da ne moze njega niko da voli toliko jako koliko on voli druge. I on to ne ocekuje. I zato, on je znak kojeg sitnice cine srecnim.

U ljubavi je znak koji ce dati svoju dusu ali i koji dobro zna kada je vreme da se okrene i ode, a kada  da se za nekoga bori.

Nastavak na sledecoj strani… 

Stranice: 1 2