Bik i Skorpija: Na putu koji razdvaja proslost i sadasnjost, donece odluku svoga zivota!

Bik i Skorpija: Na putu koji razdvaja proslost i sadasnjost, donece odluku svoga zivota!

2024-06-07 Off By Admin

Ovi znaci su na putu koji razdvaja proslost i sadasnjost, i moraju doneti najvazniju odluku svoga zivota!

BIK

Dugo vec vremena ne zelite nista i ne nadate se bas nicemu. Zapali ste u monotoniju i sivu svakodnevicu. Puni snage i zivotnog elana, kao da niste ni svesni. Kraj vas zivot tece i protice, a vi ste se predali. Cemu drugome, no sivoj svakodnevici i monotonom stanju raspolozenja. Jednom recju je bolje reci da ste se predali neraspolozenju.

Nesto vam nije islo, a ubedjeni ste da ste mogli sve i svasta. Sami ste poklekli samo zato sto niste gledali svetlim ocima. Falilo vam je samopuzdanja, a i nisu vam se ostvarili snovi.

Izgubili ste jednu veliku ljubav koja sada pripada proslosti, a mogla je da bude lepa. Mogla je da zivi samo da ste se oboje potrudili. Vas partner se povukao, a vi ste se tvrdogalvili. Niste hteli da trazite novu ljubav, vec ste krili da patite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I zasve je kriva proslost, a vi krivite sadasnjost. Za sve je krivo vase samopouzdanje kojeg niste imali dovoljno.Vi ste ipak krivili zivot, i to kako vam nista ne ide. Odluka koju ste skoro doneli ishitreno, pokazala se kao vas poraz, kojeg tek sada postajete svesni. I dalje cete tvrditi da je to bilo dobro, a tek u sebi shvatate da je to pogresna odluka.

Stojite sada na putu koji razdvaja proslost i sadasnjost i morate se pokrenuti. Moracete doneti najvazniju odluku svoga zivota. Zazmuriti i visoko podignute glave krenuti napred. Moracvete odrediti sta dalje i u kojem smeru. Od sto staza, odabrati jednu i ici hrabro i sa ciljem.

Stojite u redu za srecu, samo morate da istrajete na tom putu. Na putu kojim podjete morate razdvojiti proslost od sadasnjosti. Zaboraviti je, zakopati tamo gde i pripada.  Ici dalje, raditi, zuriti i naci novu ljubav.  Ziveti i voleti iznova.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2