Pretesko breme za Rakove, Blizance i Vage, dok Vodolije i Lava cekaju najlepsi vikend dani!

Pretesko breme za Rakove, Blizance i Vage, dok Vodolije i Lava cekaju najlepsi vikend dani!

2024-06-07 Off By Admin

Dok neke zodijake ceka pretesko breme ovih dana, druge pak cekaju najlepsi vikend dani!

OVAN

Tokom ovih dana cete trcati za preostalim obavezama. Mada napredujete, ne morate da se lomite, ali volite da je sve pod konac. Volite da planirate da izadjete sa drustvom, a da ne morate misliti sta vas ceka.

 

BIK

Suvise se trudite da radite i da konacno pokazete i bolje raspolozenje. Da li se to odjednom pojavio vas elan ili vidite da morate? Mozda se tek ovih dana suocavate sa situacijom u koju ste zapali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Osecate pretesko breme ovih dana, jer su obaveze velike, pa su i izdaci veci. Mozda bi vam jedan bik znatno olaksao stvari. Brine vas dodatno i  njegov status koji vama ne ide na ruku. Mozda da prihvatite ono sto je, a on neka se bori kako zna.

 

RAK

Sve bi moglo biti mnogo lepse, ali ne znate da uzivate. Previse radite i previse se brinete, mada biste morali malo da mislite i na sebe. Umesto sto vucete breme zivota, gledajte da bar malo uzivate u zivotu ovih dana.

 

LAV

Slede dani u kojima cete uzivati  i bice ovo vasi najlepsi vikend dani. Vreme je da se opustite i konacno predahnete. Povod za okupljanje znate, a najlepsi razlog tek predstoji. Susret sa jednim ocima ucinice najlepsim vikend danima bas ove sto slede.

 

DEVICA

Budite odredjeniji i tacno recite i sta  vam  treba za srecu. Da li je to samo da poboljsate odnos sa partnerom ili  nesto drugo? U zadnje vreme niste bas najbolje raspolozeni jedno prema drugome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2