Lav i Devica:Spremni na sve, jer im je hrabrost drugo ime!

Lav i Devica:Spremni na sve, jer im je hrabrost drugo ime!

2024-06-11 Off By Admin

Postoji jedna velika istina kada su u pitanju lav i devica. Ovo su osobe koje vole iskreno i koje umeju i znaju da se izbore za ono do cega im je stalo…

 

 LAV

Znak koji moze sve sto pozeli zato sto je jak i snazan. Ovo je neko ko ima stav, znak koji je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Moramo da kazemo da je ovo neko ko ima stav i neko ko zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Lav je znak koji je istrajan i ljubav mu je jako vazna. Moze se zapravo reci da niko na svetu ne ume da voli kao on Ali,i da je neko ko dobro zna kada je vreme da se okrene i ode cak i ako voli najvise na celom svetu.

Ovo je osoba koja tacno zna sta zeli i kada se zaljubi dace svoju dusu, svoje srce, dace vam sve ono sto ima…  Ako mu dokazete da ste toga vredni.

Lav je znak koji moze sve na svetu zato sto je jak i snazan, i borben. Koji ne dize ruke od onoga sto naumi, vec daje sve od sebe za one do kojih mu je stalo i za ono sto zeli. Znak je koji nece prevariti, nece izdati, nece slomiti srce, ali nece ni dozvoliti da mu neko prica kako ce ziveti.

Ovo je osoba na koju mogu da se ugledaju oni koje voli ali i svi oni koji lava imaju u svojoj blizini. Ovo je osoba cije srce je vece od neba i koja voli kao niko na svetu. Dusa ovog zodijaka je velika i snazna ali takvo mu je i srce. Zeljno ljubavi, odano, predano. Srece koje zasluzuje svu ljubav ovog sveta i to je najveca moguca istina. Da je ovo neko ko je poseban sam po sebi i neko ko ume da istraje u svemu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2