Tokom naredna 72 sata slede promene, radost i optimizam ovim znacima!

Tokom naredna 72 sata slede promene, radost i optimizam ovim znacima!

2024-06-11 Off By Admin

Tokom naredna 72.sata ovim znacima slede radost, promene i optimizam…

OVAN

Tokom narednih dana se menja mnogo toga. Vazno je da idete pravcem svoga cilja. Jeste da ne zelite da zapostavite svoje obaveze, ali cete svakako misliti i o sebi. Vase licne emocije ne moze da dekoncentrise nikakav posao.

 

BIK

Mnogo ste se razvrednili ovih dana, pa ce vas elan potrajati. Nesto ste sebi zactali i vreme je da se dese neke odredjene promene. Na veliko cudjenje okoline, uspecete da ispunite svoj plan.

 

BLIZANCI

Nikako da naviknete na promene, vec terate po starom. Mozda vas jedna osoba tera da se nervirate i tera svesno na inat. Moracete da ispratite situaciju koja sledi. Sagledajte stvari realno.

 

RAK

Pokazite sta vas ceka  i sta je ono sto vas trenutno zanima. Vreme je za vece promene koje ce da uslede. Vi se usmerite napred samo onome sto ce vama da cini dobro.

 

LAV

Niko vas ne moze da menja, ako ne resite sami da se menjate. Od vas se ceka da  ucinite jedan odredjen korak. Vasa ocekivanja ce da vas vode ka jednom  liku u kojeg ste zagledani. Tokom naredna tri dana dolaze trenuci za iznenadjenja.

 

DEVICA

Vase misli idu napred i hrle ka jednoj vagi. Ona vas ocekuje i zeli da ucinite svoj korak. Onaj prvi korak. Ne morate se bas razbacivati sa recima, dovoljno je da se zna sustina. Samo joj svesno sugerisite da ocekujete njenu paznju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2