Lav je rodjen da bi vladao:Car je i kraj price!

Lav je rodjen da bi vladao:Car je i kraj price!

2024-06-11 Off By Admin

 Lav je neko ko se razlikuje od svih. Ovo je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i kako da to dobije.

 

Lav je neko ko ima stav. Lav je neko ko dobro zna da zivot nije lak ali ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Vazno je da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce. Kada se zaljubi ovo je osoba koja ce za pravu ljubav sve da uradi. Moramo da kazemo da je cinjenica da je ovo znak koji za pravu ljubav sve cini.

Ono sto je jasno jeste da je lav znak koji ima petlju da kaze sta je ono sto misli, zeli i oseca. Kada se zaljubi dace vam svoju dusu, ali ce biti u stanju da nekome i uzme dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

U stanju je da se bori za ono sto zeli na posten nacin i nikada mu nece pasti na pamet da svoju srecu gradi na tudjim suzama.

Kada se zaljubi daje sve od sebe ali dobro zna kada je vreme da se okrene i ode, cak i ako nekoga voli najvise na celom svetu.

Ono sto je jako vazno da kazemo kada je u pitanju lav jeste da je ovo dobar covek. Da je ovo neko ko ume da voli, da se nadje onima do kojih mu je stalo.

Treba da kazemo da je osoba rodjena uz ovom znaku neko ko ce uvek biti oslonac onima koje voli. Dakle oni koji kraj sebe imaju lava imaju i nekoga ko ce ih voleti iskreno i biti im oslonac i podrska. Nemojte da zaboravite da je ovo znak koji je u stanju da se bori za ono sto  zeli.

Lav je neko ko je car medju kraljevima. Niko ne moze da mu parira i on je toga svestan. Kada se zaljubi daje sve sto ima ali je vazno da kazemo da je u stanju da bude oslonac onima koje voli. Ali isto tako, da je lav neko ko dobro zna kada je vreme da se okrene i ode od onih koji ne znaju da ga cene. To je ono sto je vrlo vazno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2