Kad sreca dodje iznenada:Do 20.juna ovi ce znaci biti srecni!

Kad sreca dodje iznenada:Do 20.juna ovi ce znaci biti srecni!

2024-06-13 0 By Admin

Iznenada ce sreca pogledati ove znake,i do 20.juna oni ce biti srecni!

OVAN

Mada se nicemu ne nadate,  sreca ce vas iznenada pogledati. Srescete bas onu koja je odavno deo vasih snova. Nenadano cete se upoznati i postacete emotivni par kojem ce okolina zavideti.Da ste nekoko veruje u cuda, niste, ali ce vam se zaista desiti pravo i prelepo cudo.

 

BIK

Ne ocekujete neki veci pomak, a vec vas je pocela da hvata i nervoza. Usli ste u jednu investiciju koja vam se cinila dobrom.Sada vas hvata nervoza, jer kako dani prolaze, vi shvatate da ste pogresili. Da se vracate nazad, ne mozete ali mozete ciniti sve da doprinesete sebi. Borite se da ne udjete u veci problem,pa se trgnite i resavajte kako znate.

 

BLIZANCI

Sreca nije nesto sto vas je uvek pratilo, ali ne znaci da nece ubuduce. Ona ce doci iznenada u liku jedne nezne osobe koja vas potajno voli. Ni vama nece trebati mnogo vremena da shvatite da i vi volite nju.I da ste spremni da joj za ljubav uzvratite ljubavlju.

 

RAK

Osecate  se lose i nekakobezvoljnou poslednje vreme. Ono sto se desavalo u zadnjem periodu i na vas je ostavilo traga.  Vreme je da nove dane krenete poletno i sa vise optimizma.Ne smete da se predajete losim trenucima kao da je kraj sveta.Za sve postoji nacin da se resi, a i vreme. Gledajte da u narednim danima izgladite neke stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Iznenada cete se sresti sa jednom skorpijom, a da se tome niste nadali. Do sada je vesto izbegavala sve vase slucajne susrete koji bi se mogli desiti. Vreme je da se zapitate otkuda sada da se nadjete  u zajednickom drustvu.Mozda oboje imate isti plan u glavi, da sami sebi obezbedite susret i sansu pomirenja?

 

DEVICA

Mozda cete pozeleti malo primirje sa osobom koja vam je bila bliska.Mada ste u svadji sa njom, od vas se  ne ocekuje da cete se zaista pomiriti.Cak i da i dalje budete u nekim bliskim kontaktima, vi ste povredjeni.  Izmedju vas je veliki jaz, da bi vise ikada bilo kao nekada pre.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2