Ljubavni horoskop  za  utorak: Caroban dan za pomirenje ova dva zodijaka!

Ljubavni horoskop za utorak: Caroban dan za pomirenje ova dva zodijaka!

2022-01-10 0 By Admin

  Ljubav je ono sto je svakako svima   nama neophodno za srecu…

 

  OVAN

Kada je ovaj  utorak u  pitanju,moramo da kazemo da su jako male sanse da se nesto promeni. Samim tim, nemojte imati nerealna ocekivanja jer ce nakon toga nastupiti  suze. Ovo prosto  nije vreme za romansu. Sacekajte jos malo.

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce ovaj  dan biti prilika da shvatite da vas i dalje voli osoba  iz proslosti. To da li cete joj dati sansu ili ne zavisi samo od vas ali moramo da kazemo da je sigurno da  ona to zarko zeli…

 BLIZANCI

Danas je idealan dan za ljubavna pomirenja. To je ono sto morate  da  imate na umu. Samim tim,  ako patite za osobom iz proslosti pozovite je… Ne kazemo da  ona to jedva ceka, ali cete bar znati na cemu ste sa njom i necete vise gubiti vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Vazno je da kazemo da ste vi  neko ko je rodjen za  ljubav. Vi kada volite, volite svim srcem. Emocija vam je bila i ostala na prvom mestu. No, ono sto moramo da kazemo jeste da   se cini da ste ovog puta dali srce pogresnoj osobi.

 LAV

Odlicno se osecate. Dakle, ovo bi  mogao biti jako lep  dan za  carobne susrete. Prosli ste kroz jako tezak period ali napokon sve dolazi na svoje. Uzivajte u  danu i u sansi za srecu koja je pred vama.

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da  vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.  Sve ostalo zavisi samo od vas.    Delujete jako odbojno i svi oko vas misle da ste dovoljni sami sebi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2