Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:  Nekome slede tri dana kao iz bajke!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak: Nekome slede tri dana kao iz bajke!

2022-05-14 0 By Admin

Dragi nasi, saznajte sta vas ceka tokom naredna tri dana. Jednom znaku ce biti posebno lepi.

 

  OVAN

Tokom naredna tri dana vi cete moci da kazete da imate nekog ko vas iskreno voli. To je izvesno. Mnogo toga ste prosli ali vam napokon dolaze dani tokom kojih ce se srediti vasa ljubavna situacija. Morate da znate da je jako vazno da  znate sta vam za srecu  treba. Mislite o tome.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da je jednom lavu stalo do vas i da cete to i shvatiti tokom tri naredna dana. Vise je nego moguce da ce doci do pocetka jedne lepe ljubavne price. Ako je to ono sto zelite, radujte se, itekako cete imati  razloga za to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Stalo vam je do jednog ovna,ali sada prosto nije  vreme za ljubav. Ono sto  morate da imate na umu jeste da ce vam sada krenuti na polju finansija.  Pocetak sedmice ce vam doneti vesti koje ste jako dugo cekali da cujete. Emocija vam nece faliti.

 

 RAK

Morate da znate da postoji neko ko vam je podrska u svemu i ko  za vas cini sve. To je ono sto je vrlo vazno. Treba toj osobi da date priliku da vam na delu dokaze svoje emocije.

Uz tu osobu ce vam sve biti lakse i svi ce problemi biti manji.

 

LAV

Emocija  koju osecate prema jednoj skorpiji je velika. Sada vam je jasno koliko ste blago imali u svom zivotu i dozvolili sebi da ga izgubite. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam sada kajanje nece vredeti. Vreme ne mozete da vratite.

 

DEVICA

 

Tokom naredna tri dana  slede  promene u vasem zivotu  i to je cinjenica. Vi na veliku vecinu tih stvari necete biti spremni ali prosto receno, nemojte   pokusavati da sprecite ono sto se ne moze spreciti. To je vazno da naglasimo.  Ovo ce biti dani kada ce doci do toga da vam neko trazi oprostaj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2