Do kraja meseca: Lava stize kajanje, Ovan donosi bitnu odluku, a karma ce nagraditi ovog zodijaka!

Do kraja meseca: Lava stize kajanje, Ovan donosi bitnu odluku, a karma ce nagraditi ovog zodijaka!

2022-05-04 0 By Admin

   Iako je maj tek poceo, do kraja ovog meseca  je moguce cak i ono sto vam deluje nerealno… Ovim znacima, ipak, slede najvece promene…

 

 

  LAV

 

Do kraja meseca, vas stize kajanje. I to ce da traje.  Sve vam je jasnije da ste ovog puta zauvek izgubili osobu koju volite. I ona je volela vas. Toliko da ste joj bili vazniji od bilo cega na svetu. Ali, vama je i to bilo malo. Vi ste se na neki nacin igrali sa njom. Nije da je niste voleli, vi ste samo mislili da ce ona vecito da vam prasta  i vecito da vas ceka.

A sada, kada nije sama, i kada neko drugi ima ono sto  je pripadalo samo vama, vi patite kao nikada. I krivite samo sebe jer ste svesni da samo sebe    i treba, jer ste vi osoba koja nije   uradila  pravu stvar. Ne mozete nista uraditi osim da krenete dalje. Da naucite da prihvatite poraz. Ma koliko da vas bolelo, imajte na umu da nemate prava da kvarite srecu osobe koju volite. Jer, vi ste tu srecu mogli da imate sa njom do kraja zivota, ali niste umeli da cenite njenu ljubav. Ona sada ima nekog ko je ceni na pravi nacin, a vama samo ostaje kajanje. Do kraja meseca ce vam biti jako tesko, trebace vam jako mnogo vremena da pre svega oprostite sebi. Nemojte nikada vise niciju ljubav olako da shvatate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  OVAN

Vi ste sada u velikoj dilemi. Cekaju vas neke velike odluke i ne znate ni sami sta da radite. Mnogo vam je stalo do nekoga ali je prosto stvar u tome sto morate da predjete preko svog ponosa. Vi to uvek nerado cinite. No,  imajte na umu da onda kada je ljubav prava, da sve vredi pokusati.   Do kraja meseca je sve moguce kada ste vi u pitanju.

Ovo je period kada imate priliku da ostvarite   svoje snove sto se tice karijere. Samo slusajte glas svog srca. Ako postoji neko do koga vam je stalo, onda je vazno da  mu to i kazete, ali nemojte da zapostavljate svoje obaveze. To ni u kom slucaju nije i ne moze biti pametno. Jako je vazno da kazemo da cete u  danima koji su pred nama moci da kazete da je ovo vreme kada vas cekaju vazne odluke i kada  je zapravo vas zivot na prekretnici. To jeste tako,a ako budete doneli prave odluke i budete dovoljno hrabri onda vam slede  i velika sreca i pobede!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2