Razocarenje, najveca sreca, ljubav na prvi pogled, ili raskid? Izaberi ljubavni dijamant i saznaj sta te ceka u maju!

Razocarenje, najveca sreca, ljubav na prvi pogled, ili raskid? Izaberi ljubavni dijamant i saznaj sta te ceka u maju!

2022-05-03 0 By Admin

    Izaberi jedan dijamant i saznaj sta ces doziveti tokom meseca maja na polju emocija!

 

 Ako si izabrao dijamant broj jedan:

 

Ovaj dijamant je znak da treba da razmislis o tome sta zelis.  Ako si sada u vezi,  bolje bi bilo da se zapitas da li je to i dalje ono sto iskreno zelis? Da li je to i dalje prava ljubav, iskrena, sa tvoje strane? Jer, cini se da je ta ljubav koja je postajala sada samo postala navika, a ti odbijas to da priznas. Moguce je da ces se tokom ovog meseca razocarati, ali  u samog sebe, na neki nacin, jer se cini da si prestao da volis.

Ako je tako, nemoj sebe da krivis. Ne moze niko  da naredi svom srcu koga ce da voli, ili da nekoga voli zauvek. Tvoj partner nije srecan u vasoj vezi, jer, jednostavno, kraj tebe vise nema ono sto je imao ranije.  To je ono sto moramo da kazemo. I zato, dobro razmisli o tome sta je ono sto zelis. Ako se tvoja ljubav smanjila, onda to reci. Imaj na umu da je nekada  u redu krenuti dalje.  Jer, tamo gde ljubavi nema ne moze biti ni srece. Ako ne volis iskreno,  daj i sebi i drugoj osobi sansu da nadjete nekog kraj koga ce vam oboma biti lepo.

A ako  su emocije i dalje tu,onda je krajnje vreme da se vise posvetis voljenoj osobi!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 Ako si izabrao dijamant broj dva:

Ovaj dijamant je znak srece. Znak da ces tokom meseca maja konacno pronaci svoju pravu ljubav. Ovaj dijamant je zapravo znak da ces u ovom mesecu doziveti jednu fatalnu ljubav. Onu koja ce  biti za tebe fatalna i koja ce  moci da ti bude   ona jedna i jedina, za ceo zivot.  To ce svakako da bude obostrano, jer  nema nimalo sumnje da ce osoba koju ces upoznati jednako  tebe da zavoli kao sto ces ti nju.

Tokom meseca maja ces uzivati  onako kako zapravo nikada nisi,ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba tek tako da se prepustis, ili tek tako da nekome ludo verujes.   Daj sebi vremena   da tu osobu upoznas. Iako ce to biti fatalno i obostrano, veruj nam na rec kada kazemo da nemas gde da zuris.  Jer, ono sto je sudjeno, sudjeno je,  i sve dodje u pravo vreme onome ko ume i zna da ceka. Nema nimalo sumnje da ce tebi maj mesec biti jedan od najlepsih ikada. Mesec za pamcenje u svakom smislu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2