Ovom znaku ce do kraja meseca biti slomljeno srce – tugu, nazalost, nece izbeci!

Ovom znaku ce do kraja meseca biti slomljeno srce – tugu, nazalost, nece izbeci!

2022-05-14 0 By Admin

 Karma kad dodje,dodje da nagradi ili kazni. Ali, nekada ispastamo, a nismo krivi. I patimo, a nismo nista lose uradili…

 

   OVAN

Vi ste znak koji ima dusu kakva se samo  moze pozeleti. Do kraja meseca ce nazalost doci do toga da vama neko slomi srce. Rec je o osobi koju volite svim srcem. O nekome ko vam je bio i  ostao na prvom mestu. Ali, dok vi za tu osobu sve cinite i dok je vama iskreno stalo, ona, nazalost, prema vama ne oseca isto. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali cini se da su pred vama dani tokom kojih cete silno da patite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Dakle, doci ce do toga da vidite pravo lice te osobe. Volite je, sve bi ste ucinili za nju, ali ona ne oseca isto. Ona se, cak, na neki nacin igra sa vama. U danima koji dolaze vam samo ostaje da nadjete snagu za koju  mozda niste ni znali da je imate i da iz svega izadjete kao pobednik. Vrlo je vazno reci  da ce vam  biti jasno da je ta osoba slagala.

Da je sakrila nesto mnogo vazno od vas   i to ce promeniti ne samo vasu blisku buducnost vec  mozda i vas ceo zivot. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali cini se da ce ovo biti   jedna od onih situacija kada se gubi veru u ljubav. Sve ce ovo da usledi do kraja meseca, a vi necete znati kako da se ponasate. Kako da nakon svega verujete nekome koga ste voleli  svim srcem, a ko vas na tako ruzan nacin izdao?

Ne postoji nacin da sve to sprecite i nemojte sebe ni za sta da krivite. Niste vi krivi. Imajte to na umu. Niste vi nikome slomili srce. Niste vi uradili nista lose. Vi ste samo pokusavali da budete najbolji na svetu,  prema osobi  koja nije zasluzila ne samo vasu ljubav, vec ni to da je imate pored sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2