Ljubav za utorak:Ovaj 19.jul je dan za necije ostvarenje zelja!

Ljubav za utorak:Ovaj 19.jul je dan za necije ostvarenje zelja!

2022-07-18 0 By Admin

Ljubavni horoskop za danas.  Ovaj utorak ce jedan znak dugo pamtiti.

 

 OVAN

Moramo reci da je ljubav za danas nesto cime cete moci da se pohvalite. U ovom trenutku vama ne ide onako kako bi ste  zeleli, ali sve moze da se promeni do kraja dana. Moramo samo da kazemo da ne treba da krijete svoje emocije. Neko treba da zna sta je ono sto prema njemu osecate jer od toga sve zavisi.

 

  BIK

Ovaj utorak ce biti dan kada cete morati da donesete neke odluke. Moracete pre svega da se zapitate sta je ono sto vam  treba za srecu. Volite jednog lava ali se cini da niste spremni da sa njim imate nesto vise. Znate da je ljubav kompromis,a vama je sada na prvom  mestu da sve bude po vasem. Tu srece ne moze biti.

 

 BLIZANCI

Ljubav ce ovog dana da bude sve ono o cemu ste mastali. Dakle sasvim je sigurno da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare i moguce je da cete doci do svog cilja, sto je od velike vaznosti. Ako ste sada u vezi vreme je da se zapitate da li zelite nesto vise, da li je doslo vreme za zajednicki zivot. Voljena osoba samo to ceka.

 

 RAK

Moramo biti iskreni i reci da vama na polju emocija ne ide samo zato sto ste vi lenji. Naravno da vam ovo nije prijatno cuti,ali to je cinjenica. Vi se ne borite da vam krene na bolje,vec kao da ocekujete da se kockice sloze same od sebe sto nije moguce. Vreme je da prihvatite odgovornost da niste srecni samo zato sto se ne trudite dovoljno.

 

 LAV

Jasno je da postoji neko ko je spreman da se bori za vas,ali ste vi sada jako neodlucni. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je vazno da znate da sve moze da dodje na svoje i da vam moze krenuti na bolje na polju emocija samo ako se budete iskreno trudili. Vreme je da se fokusirate na svoje zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Naredni dani bas i nece biti sjajni za ljubav. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da vi treba  zbog toga da ocajavate. Fokusirajte se na druge stvari.  Ovo mogu  biti dani kada ce na polju karijere sve biti u redu. Ako ste u vezi, znajte da se vasa voljena osoba oseca zapostavljeno i da to morate da promenite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2