Ljubav za  cetvrtak: 21.jul moze biti dan za najvece promene ikada!

Ljubav za cetvrtak: 21.jul moze biti dan za najvece promene ikada!

2022-07-20 0 By Admin

 Pred nama je jos jedan cetvrtak. Evo sta vas  ocekuje kada je ljubav u pitanju…

 

OVAN

Cetvrtak je,ljubav ce danas da bude ono za sta se vi borite. Iskreno vam je stalo do jednog  lava i sada dolaze dani kada ce emocija biti na prvom mestu. On prema vama oseca isto i nema nimalo sumnje da je to ljubav koja moze da pobedi bas svaku prepreku… Mislite o tome.

 

BIK

Ovo ce biti dan kada je u vasem zivotu sve moguce. Jedan rak je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da ostanete to sto jeste. Nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete raditi i koga cete voleti.

 

BLIZANCI

Pred vama jedan  od onih dana kada nam deluje da nas niko ne voli. Naravno da niste u pravu ali prosto su zvezde pomalo u nepovoljnom polozaju. Samo  imajte na umu da prava ljubav dodje onda kada se najmanje nadamo. Jos uvek nije doslo vreme da se vasa desi i zato vam fali strpljenja.

 

RAK

Konacno cete shvatiti sta je ono sto hocete i sta je ono sto vam za srecu treba. Ovaj dan bi mogao biti nova sansa za ljubav. Samo nemojte kriti svoje emocije.

Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da mu to i kazete. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ljubomora vam je veliki problem. Volite nekoga ko vas nikada nije voleo na pravi nacin i jako vam je tesko zbog toga. Svakako da treba da razmislite o tome sta vam zapravo treba za srecu. Ali ono sto je vazno,  treba vise da verujete voljenoj osobi jer nema sumnje da joj je iskreno stalo.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da je sreca na vasoj strani. Volite jednog lava i jasno vam je da on prema vama oseca isto. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je  bitno da ne dozvolite da se drugi ljudi mesaju. Vi najbolje znate ko je vasa sreca i ko je osoba koju volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2