Ovim znacima zodijaka slede teski dani i suze!

Ovim znacima zodijaka slede teski dani i suze!

2022-08-31 0 By Admin

Zao nam je sto ovog puta moramo da donesemo  neke tuzne vesti…

 

 OVAN

Vi ste znak kojem slede teski dani i suze. Naravno da vi to niste zasluzili. Vi ste znak koji ume da voli i koji je uvek odan onima do kojih mu je stalo. Ali, ovog puta ne mozete da uradite nista osim da se pomirite sa tim  da sada prosto nije period kada ce sreca biti na vasoj strani. Doci ce do toga da saznate da vas je neko do koga vam je jako slagao povredio. Naravno da ce ovo jako tesko da vam padne. U pitanju je osoba koju volite svim srcem. u pitanju je neko do koga vam je jako stalo i  neko u koga nikada ne bi ste posumnjali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moguce je da je to vasa voljena osoba. Da vi za nju sve cinite,a da je ona zapravo samo dobar glumac i nista vise. Moguce je da je bila u vasoj blizini samo zato sto je shvatila koliko je vama stalo. A ne zato sto vas voli iskreno i zato sto je spremna da vam ljubav uzvrati ljubavlju. Da vam na vasu paznju odgovori paznjom.

Mozemo slobodno da kazemo da ce vama  u danima koji su pred nama biti slomljeno srce. Ali, isto tako, treba da znate da ne mozete  bas nista da uradite kako bi ste to promenili. Ostaje vam samo da se na neki nacin spremite na te teske dane koji vas ocekuju. Izvesno je da vam nece biti nimalo lako, ali treba da znate da posle svake kise dodje Sunce.  I posle  izdaje koja vam sledi u vas ce zivot uci neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin, onako kako ste oduvek zeleli…

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2