Svako ce dobiti ono sto zasluzuje:Tvoja sudbina na dlanu – dela dolaze na naplatu!

Svako ce dobiti ono sto zasluzuje:Tvoja sudbina na dlanu – dela dolaze na naplatu!

2022-10-15 0 By Admin

Svako ce da primi platu sudbine i svima ce biti po zasluzi, ma kako mislili da vas nista nece stici…

OVAN

Sudbina ne moze da se promeni… Svako ce da naplati onako po zasluzi, pa ce i vas znak. Mnogo ste trpeli i dugo ugadjali svima, pa je red da vas karma casti srecom. Bice to nagrada za sva vasa trpljenja i za sva vasa izmicanja u stranu…  Dok su drugi grabili vase poene, kao da su vasi.Sada cete sve sabrati i zgrabii svoju sansu.

 

BIK

Osecate kao da vas je zivot kaznio kao nikoga, a pitate se zasto. Ne znate razoga, a koliko mozete da procenite, ne vidite da ste bas toliko gresili. Ako i jeste, to jeste prema sebi, a da ste prema drugima, to jos niste primeti. Zasto vam onda ide sve tako kako ide?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mada tezak i mukotrpan, ali karma vas casti  uspehom za vas tezak rad. Ipak cete se radovat,i ali nije vreme da se budete bas sada u cetru paznje. Jos malo i vreme je da se okrenete svojim ciljevima jer ce vas sreca pocastiti.Vas uspeh ce rasti preko noci, kao gljiva.

 

RAK

Neke konkretne stvari moracete sami da se okrenete i da budete za njima. Od vas se ceka da pokazete  da ste volji da znate svoje prioritete. Ako ne znate sta su vam ciljevi, vi samo nadjie one glavne stvari koje vam cine srecu.Bice da su sitnice u pitanju.

 

LAV

Svako bi na vasem mestu oprostio partneru, a vi ne znate, ili necete. Jednostavno vas tera inat koji vas nosi sve dalje i dalje i zakopava u sve dublji vir.Pazite da se ne zakopate i da vas vase srce ne izda bas pred onim od kojeg i krijete osecanja.Izvinjenja su za ljude, izvinite se i krenite iznova.

 

DEVICA

Sta god lose, kao i svako drugi, mislite da vas stize karma. Nije to tako lako ni pomisliti a kamoli verovati da vas je stiglo zasluzeno. To kada ce nas stici, nikad se ne zna, a vasa sreca ce biti tako lepa i  da ce vam mozda iz loseg trenutka dovesti u bolji, da cete biti iznenadjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2