Venera u strelcu do 9.decembra:Vreme za avanture i jako zanimljive trenutke!

Venera u strelcu do 9.decembra:Vreme za avanture i jako zanimljive trenutke!

2022-11-11 0 By Admin

Venera je u znaku skorpije jos samo pet dana,a onda ulazi u znak strelca i donosi lude zaplete…

 

    STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce Venera u vasem znaku da donese neocekivane zaplete u vasem zivotu. Dragi strelcevi, vi cete u danima koji su pred nama vise od svega na svetu zeleti svoju slobodu. Cak i ako ste u vezi ili u braku, moguce je da ce doci do toga da pomislite na niste srecni. Da to nije ono sto zelite od zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama niko, pa ni mi, ne moze da kaze kako cete ziveti i kome cete svoje srce i svoju ljubav pokloniti… Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da se zapitate sta je ono sto tacno hocete. Da razmislite, jer je moguce da ce ovaj cudni period da vas samo dodatno zbuni. Imajte na umu da je bitno da znate sta radite jer ako shvatite da ste doneli odluku koja je pogresna, jedino ce vam kajanje ostati.

Mnogi pripadnici vaseg znaka ce cim pocne da deluje Venera pozeleti da se vrate u svoju mladost i da od zivota uzmu sve sto vam se nudi. Dobro razmislite da li je to samo zbog dejstva ovog fenomena, ili je to ono sto iskreno zelite. Nemojte da dozvolite da vam avantura toliko zaslepi vid da dozvolite sebi da izgubite srecu koju sada imate. Ovo je zaista  period kada cete morati da donesete neke radikalne odluke u vasem zivotu.

No, naravno,ako shvatite da zelite svoju samocu, ili slobodu, onda to i uradite. Neki od vas ipak moraju da okrenu ledja sadasnjosti da bi tokom buducnosti mogli da pronadju nekoga kraj koga cete prosto znati da je to-to…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2