Posledice pomracenja meseca stizu vrlo brzo i neki ce ih odmah osetiti na svojoj kozi…

Posledice pomracenja meseca stizu vrlo brzo i neki ce ih odmah osetiti na svojoj kozi…

2022-11-08 0 By Admin

Posledice Meseca bice fatalne po skorpiju i raka, a nekima ce biti bolje!

 

OVAN

Nocas je bilo pomracenje  i odmah vas stizu njegove posledice. Neki ce da odmah pocnu da osecaju njegove posledice koje ce biti drasticne. Na vasu srecu, za vas nece biti tako lose ali cete svakako da osetite neku promenu u vezi. Cinite sve da je sacuvate, to ce biti dovoljno!

 

BIK

Vasa  sreca ce da vas tesi vase stanje jer ste slobodni i neoptereceni. Zato cete se izvuci ovoga puta, ali vase srce  ce trpeti. Na vas je vec ostavila posledice  bivsa ljubav koja vas je kostala srece i bola. Jos da vas i zvezde potresaju, kako biste se sredili!

 

BLIZANCI

Vasa ljubav je da se  okrenete u smeru u kojem se desavaju promene.Vase emotivne  nesuglasice tek ce se desavati. Vas partner vas  voli , ali vi se stalno premisljate i niste sigurni u osecanja. Mozda ce delovanje ovog fenomena da ostavi traga  i rasturi i ono malo osecanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tek vas cekaju posledice koje cete istrpeti na svojoj kozi.Za vas i vasu emotivnu vezu ce biti skoro pa, fatalne! Mesec se opasno zaigrao i ono malo snova i nade rasprsio je u vasem srcu. Vreme je da se okrenete  svesnim cinjenicama i da ih prihvatite i nista drugo.

 

LAV

Neocekivano ce ovaj fenomen meseca da deluje na vas vrlo pozitivno. Vreme je da se srede vase emotivne  slike  i vase misli dodju na  red. Od vas se ceka da okrenete  sve u svoju korist i budete zadovoljni. Dok se drugi  pate i sve im je krenulo lose, vama ce krenuti na bolje!

 

DEVICA

Od vas  se ceka da postanete  mnogo odlucniji i spremniji i da pokazete sta zelite.Vasa ce veza i vase emocije da osete neke znatnije promene. Sta ce se tacno desiti  i sta vas ceka, tek cete poceti da osecate.Gledajte sa pozitivne strane gledista.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2