Emotivne  tuge i radosti – jedan znak ima sansu da zavoli,ali  ne moze da preboli bivsu ljubav!

Emotivne tuge i radosti – jedan znak ima sansu da zavoli,ali ne moze da preboli bivsu ljubav!

2021-09-18 0 By Admin

  Horoskop otkriva sta vas uskoro ocekuje.

 

Ovan

Jako je vazno da znate da period koji je pred vama nece biti lak ni u kom slucaju. Vi ste neko ko ume jako da voli ali moramo da kazemo da je bitno da sada slusate glas svog razuma.Dali ste svoje srce pogresnoj osobi.

 

Bik

Nece biti vecih promena u vasem  zivotu kada je o ljubavi rec.Najlepse od svega je da znate da postoji jedan ovan koji  vas zeli kraj sebe ali da je spreman da ceka koliko god vi    zelite da bi ste    mu dali sansu.Nema sumnje da vas iskreno voli.

 Blizanci

Moramo da kazemo da je vazno da ne zaboravite da postoji jedan lav koji je spreman da se bori za vas. Dakle, najvaznije od svega je da mu date sansu jer je on osoba koja bi mogla da vas usreci vise nego iko na svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Rak

Vas veliki problem je u tome sto ste jako ljubomorni. Samim tim,sve dok se tako ponasate  znajte da  je moguce da ce vas partner da gubi emocije prema vama. Svakome na svetu         nepoverenje smanjuje emocije. Posebno kada je osoba odana,a  neko joj prati svaki korak.

 Lav

Morate da imate na umu da je vazno da uzivate u tome sto imate. Samim tim,da uzivate u ljubavi koju osecate prema  jednom raku jer bi on sve sto moze ucinio da vas usreci. Naravno,jako je vazno da mu vratite istom merom.

 Devica

Morate biti iskreni  kada je  vas ljubavni odnos u pitanju. Reci sve sto vam je na dusi i biti otvoreni prema voljenoj osobi.Ako vam nije dovoljno stalo onda  budite fer i recite joj sve sto vam je na dusi. Bice bolje po oboje.

 Vaga

Vi bi ste trebali da znate da postoji jedna vaga koja je spremna da se bori za vas ali da je ona svesna toga da ste vi sada jako povredjeni.  Zato ce biti mirna i cekace koliko god da vremena treba… Da vi izlecite svoje rane i da  resite ponovo da volite.

 Skorpija

Oko vas je toliko osoba koje pokusavaju da vas osvoje, ali vi i dalje gledate u proslost. Jace je od vas. Ne mozete nikako da iz svojih misli i svog  srca  izbrisete nekog ko vas je imao i povredio.

Strelac

Nemojte  ni u kom    slucaju razmisljati da se vratite na stare staze.

Znajte da se tamo nista nije promenilo.  Postoji jedan rak koji je spreman da vam vrati veru u ljubav ali se jako plasi vaseg odbijanja i zato  za sada krije svoje emocije.

 Jarac

Ono sto je bitno da kazemo kada je ljubav u pitanju jeste da morate da slusate glas svog srca. Ono ce vas odvesti tamo gde treba da budete.Dakle pustite da vas ono vodi i cinjenica je da cete biti jako srecni.

 

Vodolija

Vasa voljena osoba je jako ljubomorna ali to je samo   zato sto    vas iskreno voli. Nas iskreni savet je da pokusate da je razumete. Nema nimalo sumnje da     zeli sa vama da provede ostatak svog   zivota.

 Ribe

Treba da znate da je vazno da  odlucite      mnogo toga kada je o ljubavi rec. Ako niste spremni da prastate jednom raku onda jednostavno to i recite. Samo nemojte nikome davati lazne nade.