Sve  i da si zadnji muskarac na ovom svetu, a i da jesi ne bih ti se vratila…

Sve i da si zadnji muskarac na ovom svetu, a i da jesi ne bih ti se vratila…

2021-09-18 0 By Admin

Boli ,ali proce. Ja ti obecavam da hoce.

Ja ti obecavam,  jednog dana ce doci  dan kada te se cak necu ni setiti. Bice mi svejedno da li cu te slucajno negde sresti jer prema tebi tada necu osecati cak ni bes. Ja ti obecavam, jednog dana ces biti samo secanje i to ono koje ne moze da te poremeti. Jednom ces za  mene biti samo proslost.

Ti si bio onaj muskarac kraj kojeg sam mastala da cu provesti ceo zivot. Znamo Bog i ja da si prvi i jedini i poslednji kojeg sam ikada volela.

Druge sam ljubila usnama ali tebe sam ljubila dusom. Druge sam zvala svojima,ali  ti si bio i ostao jedini koji je mogao da kaze da mu pripadam. Jos uvek te volim, istom snagom i jacinom kao i prvog dana. Dala sam sve od sebe da te zaboravim ali nije uspelo. Jos uvek me boli iako to ni u ludilu ne bih priznala. Glumim jaku zenu. Glumim, jer ti dobro znas da ja jaka nisam. Ja sam  ranjena devojcica koja je sve sto je mogla dala nekome ko nikad njoj nije umeo da da bas nista. Dobro znam da je za mene najbolje da zaboravim. Ali, problem je sto ne znam kako se zaboravlja…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ja ti obecavam da ces jednom biti samo proslost koja me bas nimalo nece zaboleti. Ne znam koliko ce vremena da prodje do tada ali moram da ti kazem da cu uciniti sve ne bih li te izbrisala iz duse i iz secanja.

Ti si neko ko ne zna sta  zeli ili  si neko ko zna sta zeli ali u pogresno vreme. Nebitno je,sada kada me odavno nemas i kada sam se samoj sebi zarekla da me vise nikada i neces imati. Oboje dobro znamo da ce doci dani kada ces se kajati ali  znam da me to nece zanimati. Igrao si prljavo oduvek i uvek si pokusavao da me prilagodis sebi. Nekad mislim da ti ne bih valjala sve i da sam bila najbolja na svetu.

Cak bi mi i najboljoj nasao manu, ali to si ti. Uzivas u tome da povredis one koji te vole…

A onda se kajes kad oni nadju nekog ko ce im dati sve onos to ti nisi. Nije ni bitno.Odavno je ova zena shvatila sve ali je stvar u tome sto nisam mogla da   se pomirim sa tim. Sto sam se uvek nadala da cu kraj tebe biti do kraja  zivota, a ti uvek  igrao prljavo,uvek zeleo da sedis na dve stolice… Ja ti obecavam da ce doci dan kada ces biti samo moje secanje i ja ga jedva cekam.

Da krenem dalje,da nadjem nekog ko ce mi dati ljubav kakvu sam zelela i ko ce biti moja nada  u bolje sutra. Nisi ti poslednji muskarac na ovom svetu,a cak i da jesi… Ja sam resena da se u tvoje ruke ne vracam.  Previse si puta slomio srce ove zene da bih ti dala da to uradis ponovo.Istina je da me sada boli najjace,ali obecavam ti.. Jednom ces biti samo moje secanje…