Da sam mogla da kazem sebi stop,  sad ne bih patila i ne bih te volela…

Da sam mogla da kazem sebi stop, sad ne bih patila i ne bih te volela…

2021-10-05 0 By Admin

Sve si mi bio. Sve na ovom svetu,ali tebi je i to bilo malo. Mislila sam da si najbolji, i volela sam te. Najbolje sto sam mogla.

Ti si me lagao. Sada kada posmatram proslost shvatim da sam ti dala sve sto sam mogla da ti dam. Da si bio centar mog sveta, da si bio moja ljubav,  moje nebo, da si bio sve.  Ja sam se gusila bez tvoje ljubavi. Nije postojalo nista sto je moglo da me spreci da  budem tvoja. Nije postojalo nista sto mi je bilo vaznije. Vaznije od cinjenice da sam tvoja i da si moj. Koliko sam samo puta zazmurela na tvoje greske.  Koliko sam samo puta verovala da je poslednji put. Koliko sam samo verovala u ono tvoje izvini, necu nikad vise. A uvek je bilo jos i jos.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JA ne znam  na cemu sam sada sa tobom. Znam da je najbolje da se ne cujemo i nikada vise ne vidimo. Ja  ne   znam na cemu sam sa tobom  jer si bio i ostao onaj prvi i poslednji. Jedini kojem se uvek vratim. I kada kazem da necu, i kada se  kunem da necu,  kada obecavam sebi…  Ne mogu ja protiv svog srca jer te ono voli najvise  na celom svetu.

Ne mogu ja protiv svog srca jer te ono i dalje  zove i doziva iako  je mozak stotinu puta  rekao stop. Kako ja mogu sebi da naredim da ne volim kada te vidim svuda? Kada na svakom koraku zamisljam  kako smo tu  bili zajedno? Da si me tu grlio  i da sam ti pripadala? Da sam  se radovala svakom susretu i bila tuzna uvek kada bih od tebe odlazila. Ne mogu ja protiv  svog srca iako se trudim i silim da te zaboravim i da zaboravim da postojis. Proklet bio, nisi nikada umeo da cuvas sve ono sto smo imali. I proklet   bio dan kada sam te zavolela i kada sam pomislila da si najbolji jer ti to nikada nisi bio.

Volela bih da mogu da zaboravim da postojis. Volela bih da mogu da vratim vreme i da sebi nikad ne dozvolim da mi se priblizis.

Da sam samo znala da cu ovoliko da te volim i da ce me ovoliko boleti nikad ti ne bih dala  lozinku svog srca. Da sam samo znala da ce mi biti ovoliko tesko i da necu moci bez tebe… Nista ne bih uradila.   Nista osim sto bih ti zabranila da mi pridjes. Sve je u mom zivotu od tada   otislo do djavola. Dok te nisam upoznala mogla sam da kazem da sam srecna zena a od kako tebe znam… Sve je postalo pepeo i prah. Ne mogu ni da pogledam drugog muskarca. Ne mogu ni da zamislim da nekome pridjem jer si bio i ostao onaj jedan jedini koji mi je u ovom ludom zivotu znacio. Ne mogu da   zamislim da me tudje  ruke dotaknu  jer one nisu tvoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Niko nikada posle tebe nece moci da me ima, niko od mene da cuje ono volim te… Ti si mi sve uzeo a tako si mi malo podario.