Ti si izgubio mene, najbolje sto si  imao, seti se toga kad pozelis da me vratis ponovo…

Ti si izgubio mene, najbolje sto si imao, seti se toga kad pozelis da me vratis ponovo…

2021-10-03 0 By Admin

       Najgore je kada se zena umori.

Umori od toga da ceka da se on promeni. Umorio od toga da ceka da se nesto desi.

Ja sam se umorila. Ja, koja sam te volela vise od svega, ja kojoj si bio sve na svetu. Ti si bio sve sto sam zelela i mislila sam da ce tako biti zauvek. Ne kazem da nece. Ne kazem da sam ja tebe prestala da volim.  Jer, nisam, i necu nikada. Samo, to vise nije to.  Samo, ja vise nisam ona curica koja ce vecno da ceka, da prasta i da razume.  Ja vise nisam ona curica koja ce vecno da prasta i da uvek bude tu.  Ti si  dokazao kakav si, a ja sam resila da       mislim na sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Da bar jednom u zivotu ja samoj sebi    budem na prvom mestu.  Moram da ti priznam da se  ne secam kada sam zadnji put bila ali ono sto moram da kazem jeste da sada zvanicno  hocu. Pa makar i patila, makar se i kidala, ja se vise na staro sa tobom ne vracam. Nisi vredan       toga da budem tu i da budem   tvoj andjeo cuvar. Nisi vredan toga da ja budem tu i da prastam nekome ko nije vredan toga.  A ti ne samo da nisi vredan mog oprostaja vec nisi vredan ni toga da ti kazem    dobar dan, kamoli da te ovoliko ludo volim.

Nisi vredan nicega, a ja sam umorna od toga da cekam i  prastam i da budem zena koja  cuti  i ceka da ti shvatis neke stvari. Najgore je kada se zena umori a ja jesam i sada samo  zelim da   krenem dalje i da zaboravim da postojis.  Znam da to nece biti moguce. Ali, isto tako znam da  ti vise nikada  necu biti  tu, na  usluzi, da vise nikad necu biti ja ta koja ceka.   Mnogo je muskaraca na ovom svetu a ja sam uvek cekala  tebe. Nisam nikog videla   i nije me niko zanimao. Znala sam da ima mnogo boljih ali sam jedino sa tobom zelela da trajem jer sam tebe volela   vise od icega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2