Da li ces plakati  zbog ljubavi,biti prevaren ili se ludo zaljubiti?Izaberi par i saznaj svoju buducnost!

Da li ces plakati zbog ljubavi,biti prevaren ili se ludo zaljubiti?Izaberi par i saznaj svoju buducnost!

2023-09-19 0 By Admin

 Ljubavni par kojeg izaberes moze da otkrije tvoju blisku   emotivnu buducnost.

 

AKO TI  SE SVIDEO PAR BROJ JEDAN:

Ovaj par nosi bitnu poruku: Znaj da ne mozemo da nadjemo srecu ako jos uvek  gledamo ka proslosti. Da bi nam krenulo na polju emocija onda moramo prosto da zaboravimo stvari koje su  iza  nas, jer su iza nas sa razlogom. Stvar je  u tome sto vi ne mozete da prebolite osobu do koje vam je stalo. Da ste jos uvek sa osobom    koju volite  u mislima te  vam se cini da je to ono pravo i da ce doci dan kada ce se desiti pomirenje. Moramo da kazemo da se to nece i ne moze desiti i da vi sa tim morate da se pomirite. Da shvatite da ce na polju emocija da krene tek onda kada odlucite da  zauvek rascistite sa emocijama i da prosto dozvolite sebi da vas neko drugi voli. Da vi nekog drugog volite. Osoba do koje vam je stalo nije ona prava. Jasno je da vi  prema njoj imate vrlo jake emocije. Ali, to nije obostrano. Ako zelite da budete srecni morate nju   prepustiti zaboravu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO TI  SE SVIDEO PAR BROJ  DVA:

Ti si neko ko dobro zna da se  za ljubav   uvek treba boriti i nema nimalo sumnje da ti to i radis. Ti si osoba koja je ponosna na sebe zato sto je takva kakva jeste. Znas da volis, znas da cinis  ono sto zelis za one do kojih ti je stalo. Ne  zelis nista sada i odmah vec je najlepse kod tebe sto si  covek koji ima strpljenja.

Zato ce se svakako isplatiti sve to jer je samo pitanje dana kada ce u tvoj  zivot uci osoba koja ce te oduseviti na prvi pogled. Bice to ljubav koju si cekao tokom celog svog   zivota. Vazno je da kazemo da ce to vrlo verovatno biti ljubav na prvi pogled. Jedan fatalan i caroban susret koji ce moci da promeni mnogo toga u tvom zivotu jer si ti tu srecu i zasluzio. Da ti krene, da  konacno nadjes nekoga na koga mozes da se oslonis. Bice ovo   ljubav  koju si cekao celog zivota. Ljubav koja nece imati rok trajanja vec ona koja ce te usreciti i dati ti ono sto zasluzujes. Iskrenu radost i pravu emociju i nekog na koga mozes da racunas uvek…

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2