Naredna tri dana ce doneti nove radosti i nove korake, ali i novcanu srecu jednom zodijaku!

Naredna tri dana ce doneti nove radosti i nove korake, ali i novcanu srecu jednom zodijaku!

2023-09-19 0 By Admin

Naredna tri dana ce doneti nove radosti i nove korake, ali i novcanu srecu jednom zodijaku!

OVAN

Pred vama  su nove radosti i novi koraci, ali i novi planovi. Moracete se truditi  da tacno znate sta hocete, ali i sta vam je ciniti.Izmedju ostalih, morate naci prioritete koji podrazumevaju hitne situacije.I medju vaznim stvarima, odredite najvaznije. Budite mudri.

 

BIK

Novcanu srecu stalno cekate i zalite se sto vas nece. Znate vi kako se ona stice i sa  kolikim odricanjem.Da bi vas snasla morate se dobro  usmeriti.Zapljunite u dlanove, mozda vas novcana sreca i snadje.Okrenuli ste se jednom vaznom  planu  i bice sanse da vam se i ostvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa osecanja ce da idu uzlaznom linijom i radujte se sto je tako.Vasa ce ljubav da zablista u punom sjaju jer vam naredni dani donose nove radosti i nove korake.Ako ste i sumnjali do sada, sada je pravo vreme za sve sto ste cekali.Vreme za iskrenu ljubav jedne osobe.

 

RAK

Menjace se i vase raspolozenje i emotivna situacija, pa u skladu sa njom se i postavite.Znajte da vas cekaju neka resenja koja morate naci.Ako ste spremni za nove korake, znajte da cete morati da ucinite presedan.Ucinicete nesto sto inace nikada ne biste.

 

LAV

Zapecete da zavrsite obaveze jos pre isteka nedelje. Zato ce ovi dani biti ispunjeni vasim neumornim radom. Zbog onoga sto vam sledi kasnije, ne trebate da zalite sto ste se premorili. Drustvo jedne osobe, oterace sve  vase lose misli i umor prethodnih dana. Dace vam krila!

 

DEVICA

Imate obaveze koje su uobicajene, ali sebi stalno trazite nove. Vreme je da malo popustite i da se zna sta morate, a sta ne. Nemojte da sebi namecete obaveze koje mogu da cekaju,vec povedite malo racuna o sebi. Osecate se da ste iscrpljeni svakodnevicom, ali krijete da jeste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2