Od 20. oktobra je pun mesec u ovnu – evo  kojim znacima se konacno ostvaruju zelje!

Od 20. oktobra je pun mesec u ovnu – evo kojim znacima se konacno ostvaruju zelje!

2021-10-16 0 By Admin

Dolazi nam pun mesec u Ovnu, i bice ovo period za pamcenje.

 

 OVAN

Naravno da ste znak koji ce imati najvise     promena u narednom periodu, samim tim sto je pun mesec  pod vasim uticajem. Bice dovoljno da samo pozelite neke stvari i univerzum ce ih ostvariti. Nema sumnje da ste    zasluzili da vas konacno pogleda sreca. Uzivacete u narednim danima.

 BIK

Moramo da kazemo da sve dok je pun mesec u znaku ovna  vi necete znati sta je ono sto zelite.  Zapravo je izvesno da cete imati velike dileme. To je  zato sto cete morati da odlucite da li slusate  srce ili razum,  a to je odluka koja nikada nije laka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Zapravo, za vas ovog puta imamo jako lepe vesti. Itekako je  moguce da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Mnogo ste patili i ljubav vam je bila i ostala na prvom mestu. Doslo je vreme da i vama krene na polju emocija i da konacno budete srecni.

 RAK

Naravno da je jako vazno da znate da ste voljeni. Postoji  neko ko vam to dokazuje iz dana u dan. Nas iskreni savet  je da se sada posvetite sebi. Cinite ono sto vam kaze vase srce jer jedino i samo ono zna sta je za vas najbolje. Mnogo toga ce biti moguce u danima pred nama.

LAV

Ljubav ce vam biti na prvom mestu. To je zato sto sada imate sve ali ste sa strane emocija vrlo   prazni. Zelite da imate nekog na koga mozete da se oslonite, ali  takva osoba jos uvek nije dosla u vas zivot. Dajte sebi vremena  i dok se to ne desi probajte da uzivate u slobodi.

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce naredni dani biti vrlo lepi. Ovo bi mogao da bude period za ljubav  tokom kojeg cete shvatiti da ste voljeni. Jer nema sumnje da u svojoj blizini imate nekog ko bi sve ucinio da vas usreci. Uzivajte u danima koji su pred vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2