Izaberi sliku – dobices bitan savet za naredni  period kako bi bio srecan!

Izaberi sliku – dobices bitan savet za naredni period kako bi bio srecan!

2021-11-04 0 By Admin

Izaberi sliku – dobices bitan savet   za naredni period.

 

Ako si izabrao sliku broj jedan:

Ti treba da ostanes to sto vec jesi.  Da slusas glas svog    srca i da naucis da cenis  ono sto imas. Dakle, nemoj ni u kom slucaju da dozvolis da se menjas zbog nekoga. Ti si savrsen takav kakav jesi i to je ono sto je  vazno. Moramo da kazemo da treba da se zapitas sta je ono sto zelis  kada je ljubav u pitanju. Da shvatis ko je osoba kojoj pripada tvoje srce jer ces samo u tom slucaju znati sta da radis i kako da se ponasas. Ti si osoba koja mnogo vredi,  i ako zelis da  budes srecan onda se samo prepusti svojim emocijama. Mozes mnogo toga, ali je vrlo vazno da kazemo da    je bitno da zivis onako kako zelis a ne onako kako ljudi iz tvoje blizine    misle da treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao sliku broj  dva:

U danima koji ce da uslede   ces dobiti ono sto zelis. To je ono sto moramo da kazemo. Ti si osoba koja je imala ne bas lak zivot, ali vazno je da kazemo da je sve to sada  iza tebe. Bices iskreno  srecan, jer nema nimalo sumnje     da si to zasluzio.

Ako zelis da  krenes ispocetka onda     se nemoj libiti da uradis ono sto zelis. Da zivis onako kako   zelis,pre svega.  Moramo da kazemo da postoje velike sans da ce ti uslediti carobni   period za ljubav. Ako si sada u vezi znaj da je vrlo moguce da ce tvoja voljena osoba da ti predlozi   da vas odnos podignete na veci nivo. Vrlo je moguce da ce cak doci i do prosidbe. Samim tim, ako je to ono sto ti treba onda   se prepusti  i dozvoli sebi da uzivas u onome sto imas i  u onome sto ti se nudi!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2