Izaberi andjela i saznaces sta te ceka do kraja godine!

Izaberi andjela i saznaces sta te ceka do kraja godine!

2021-11-20 0 By Admin

 

 Ako si izabrao andjela broj dva :

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ces silno patiti u danima koji su pred nama. Doci ce do toga da se uveris da osoba koju volis nije ona prava. Da se prosto udaljila od vas. Daleko od toga da je ona to zelela. Samo, prosto se desilo.  Ti si joj i dalje drag, i voli te, ali te voli kao coveka, a ne kao osobu sa kojom planira ljubavnu buducnost.

Ako si sada u vezi  izvesno je da ce ti srce biti slomljeno ali moras da znas da sve prodje pre ili kasnije – ukratko receno, ti si osoba koja previse vredi  i znaj da ce jednom doci osoba koja je sudjena tebi.    Moras da shvatis da nekada moramo da  prodjemo kroz pakao ako zelimo da imamo kraj sebe pravu osobu. Tako ce biti u tvom slucaju.   Moraces da dozivis slomljeno srce da bi posle znao da cenis srecu koju ces da dobijes.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Ako si izabrao andjela broj tri

Ako je tvoj izbor ovaj andjeo onda treba da znas da nema sumnje da ces do kraja godine moci da ostvaris svoje snove.

Vredis vise nego sto mozes da zamislis i ti si tipicni primer osobe koja zapravo nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Osoba si kojoj ce poci za rukom da osvoji  srce osobe do koje ti je najvise stalo. Vazno je da kazemo da ce kraj godine biti jako lep i da nema sumnje da ce ti poci za rukom da ostvaris svoje snove.  Neko si ko nije bas  imao mnogo srece na polju emocija kada je proslost u pitanju. Ali, bilo kako bilo, izvesno je da ces u bliskoj buducnosti shvatiti da je vredelo imati pogresne izbore.

Jer, prava ljubav se uvek desi onda kada se najmanje nadamo.

Stranice: 1 2