Izaberi cvet i  saznaj istinu o sebi – ovo je tacan test licnosti!

Izaberi cvet i saznaj istinu o sebi – ovo je tacan test licnosti!

2021-11-24 0 By Admin

Izaberi cvet i saznaces istinu o tvojoj dusi!

 

Ako si  izabrao cvet broj jedan:

Ovaj cvet ce   izabrati oni koji imaju najbolju dusu.   Ti si osoba koja ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli, ali moramo da kazemo da nema sumnje da ne igra prljavo. Ti si neko ko  bas nikada  ne bi gradio svoju srecu na tudjim suzama, i osoba si koja je pre svega dobar covek, a tek onda sve ostalo. Ljubav je jako vazna u tvom  zivotu   i  moze se reci da ni u kom slucaju ne odustajes od  nje. Kada volis, ti cinis sve, ali ono sto moramo da     naglasimo jeste da ti nikada nece pasti na pamet da predjes preko prevare. Sve mozes da razumes i da istolerises, ali  bas nikada neces   razumeti da postoje ljudi koji igraju prljavo i  grade svoju srecu na tudjim suzama.

Ti si osoba koja zna da prasta i koja mnogo tolerise, ali naravno, ni u kom slucaju    neces    dozvoliti da od tebe neko pravi budalu. Svaka ti cast na tome…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si  izabrao cvet broj dva:

Ovaj cvet ce   izabrati  oni koji su borci u zivotu. Nikada i ni u kom slucaju ne odustajes od onoga sto zelis. Znas da zivot nije lak, ali svakako da ni u kom slucaju ne spustas svoje ruke i ne odustajes od borbe od onoga do cega ti je stalo.

Ako si izabrao ovaj cvet, ti si osoba koja  rado svima pomaze. Cak i onda kada ce na neki nacin  doci do toga da ti sam budes   ugrozen… Stavices na zadnje mesto svoje potrebe i zelje ako ces   zauzvrat dobiti    osmeh i srecu na licima onih  do kojih ti je stalo.

Ljubav je ono za sta zivis, ali mora se reci da ti nije dovoljno samo da volis i da  budes voljen. Ti jednako jako zelis i da budes uspesan na polju  karijere koliko i na polju emocija…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2