Izaberi cvet i  saznaj istinu o sebi – ovo je tacan test licnosti!

Izaberi cvet i saznaj istinu o sebi – ovo je tacan test licnosti!

2021-11-24 0 By Admin

 

Ako si  izabrao cvet broj  tri:

Ovaj cvet ce  izabrati osobe   koje znaju da cene ono sto imaju. Ali, isto tako, osobe  koje ni u kom slucaju nece dozvoliti da im zivot prodje u cekanju. Ti si osoba koja zna sta zeli od zivota i koja ume da se bori za ono do cega   joj  je stalo. Istrajan si u onome sto   zelis ali vazno je da kazemo da si ti pravi primer osobe koja ce biti jaka onda kada je najteze. Ti si najveca podrska onima do kojih ti je stalo. Pravi si prijatelj. Oni koji te imaju u svojoj blizini itekako znaju da cene ono sto  imaju jer su   svesni koliko si poseban. Koliko si  zapravo osoba  za primer koja ce se bas uvek naci onima kojima je to potrebno…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si  izabrao cvet broj cetiri:

Ovaj cvet ce izabrati oni koji imaju veliko srce. Oni koji ce vrlo cesto  zaboraviti na svoje zelje kako bi usrecili one do kojih  im je stalo. Cinjenica je da retko ko ume da prasta tako  jako i snazno ali i cesto kao ti. Ti si zapravo primer osobe koja misli da svako zasluzuje drugu sansu.

Kada  ti je do necega stalo,  nikada i ni u kom slucaju neces odustati ali neces nikada   igrati prljavo. To je jako vazno.

Cesto te tvoja dobrota  skupo kosta,ali ti nikada ne odustajes od zelje da budes dobar covek. Ne plasis se karme – jer znas da si oduvek bio posten covek. Covek koji nikome bol nije doneo.

 

Stranice: 1 2