Kad srce pogresi – ovaj znak mora da zaboravi osobu koju voli!

Kad srce pogresi – ovaj znak mora da zaboravi osobu koju voli!

2021-11-27 0 By Admin

Vreme je da cinite ono sto kaze vas razum. Morate da se trgnete i da prestanete da se nadate da ce nesto da se promeni. Da ce ta osoba da se promeni, jer nece. Ona je neko ko je navikao da voli samo sebe i takav se rodio, i takav ce umreti.

Vi zasluzujete mnogo.  Nekoga ko ce vas iskreno voleti. Nekoga ko ce moci da vam uzvrati istom merom. Nekoga ko ce biti uz vas uvek   i ko ce biti ponosan na to sto vas ima. Ono sto moramo da kazemo jeste da je potrebno da nastavite sami. Da nadjete vremena i nacina da prebolite nekog ko vas ionako nikada nije voleo. Ako nastavite da slusate svoje srce, samo cete jako patiti i biti povredjeni vise nego ikada. Kao da ste bili samo jednom, jer svaki put kada ste mislili da se ta osoba promenila, samo vas je vise povredjivala.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vase srce ovog puta nije u pravu. Pomirite se sa tim. Vase srce je ovog  puta svoju ljubav i emociju dalo nekome ko ne moze  da bude ono sto vam je potrebno. Ta osoba vas nije vredna i nije vredna vase ljubavi. I sto pre to shvatite, to cete pre biti srecni.

Ceka vas tezak period preboljevanja, jer   kada volimo pogresnu osobu, uvek  mnogo boli… No, sve prodje, pre ili kasnije. Samo je do vas, da vi odlucite da je vreme za nove korake…

Stranice: 1 2