Bol, ljubav, novac ili sreca – izaberi kartu i saznaj sta ti donosi kraj decembra i pocetak januara!

Bol, ljubav, novac ili sreca – izaberi kartu i saznaj sta ti donosi kraj decembra i pocetak januara!

2021-12-12 0 By Admin

Karta koju izaberes otkriva sudbinu za kraj ove, i pocetak sledece godine…

 

 Karta broj jedan – bol:

Zao nam je,ali ova karta je znak bola koji te ocekuje. Jako ces patiti zato sto ces videti pravo lice nekog do koga ti je stalo. To je osoba za koju bi ti sve uradio ali nazalost ne i ona za tebe. Neces znati kako da se ponasas. Izdaja osobe koju volis ce obeleziti kraj godine. No, nema sanse da bilo sta izbegnes jer se sve to zove zivot. Moras da budes jak i da naucis da iz svega izadjes sto jaci.
Gledaj sve to kao jednu veliku lekciju. Kao priliku da shvatis da nisu svi iskreni kao ti. I da moras da naucis da razlikujes dobre ljude od onih koji samo glume da su dobri….

Karta broj dva – novac:

Ako si izabrao ovu kartu, to je znak da ces kraj ovog meseca pamtiti po dobrom. Nema sumnje da ces dobiti novac i to veliki iznos kojim ces uspeti da resis svoje probleme ali i da pomognes onima do kojih ti je stalo.
Ti si osoba koja je mnogo radila i koja je bila uporna u onome sto zeli. Konacno ces dobiti sansu da se ostvaris na polju karijere jer ces imati dovoljno novca da mozda cak i pokrenes novi,licni posao. Ti si zapravo osova koja moze mnogo toga i kraj ove godine ce biti vrlo uspesan kada je o karijeri rec.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2