Bol, ljubav, novac ili sreca – izaberi kartu i saznaj sta ti donosi kraj decembra i pocetak januara!

Bol, ljubav, novac ili sreca – izaberi kartu i saznaj sta ti donosi kraj decembra i pocetak januara!

2021-12-12 0 By Admin

Karta broj tri – ljubav:

Ova karta je znak da si osoba koja je zasluzila ljubav. U to nema nimalo sumnje. Ti si neko ko je patii mnogo ali dolaze dani tokom kojih ces moci da kazes da si upoznao nekog ko ce ti vratiti osmeh na lice. Zasluzio si to. Do kraja meseca ti sledi susret na prvi pogled koji ce biti sve ono o cemu si do sada samo sanjao. Ta osoba ce ti dokazati da je vredelo cekati na pravu ljubav ali je cinjenica da ces morati da predjes preko svog ponosa i da priznas sta zelis i do cega ti je iskreno stalo. Vazno je da dodamo da si osoba koja je prosla mnogo toga ali da ce kraj ovog meseca biti sudbonosan i da ce ti doneti srecu o kakvoj si do sada samo mastao.
Ljubav ti je preko potrebna jer si osoba koja ima najvece srce. Da je vise tako dobrih i iskrenih ljudi na svetu ovaj svet bi bio lepse mesto jer umes da volis iskreno i jer znas i umes da cinis sve za pravu ljubav. Dugo si patio zbog pogresnih izbora ali u tvoj zivot dolazi osoba koja ce moci da ti dokaze da je vredelo proci kroz pakao da bi smo dosli do raja.

Karta broj cetiri – sreca:

Ako si izabrao ovu kartu to je znak da ce ti godina koja je pred nama doneti lepe stvari. Nema sumnje da ces imati sansu da dobijes ono sto tvoje srce zeli vise od svega. Ova karta je znak velike ljubavi koja ce da usledi u tvom zivotu. Moguce je da ces moci da kazes da si se ludo zaljubio i da je to napokon obostrano i uzvraceno.
Krajem meseca ces moci da se prepustis emocijama i da uzivas u osecaju da si voljen i da volis. Ali osim srece na polju emocija ti ces moci da kazes da je doslo vreme i za srecu na polju karijere. Dobices priliku da se ostvaris na polju karijere i da svima oko sebe dokazes koliko si dobar u onome sto radis. Od kraja meseca ce mnogo toga u tvom zivotu krenuti na bolje a ti ces napokon da shvatis da je ponekad zivot jako tezak ali da nema sumnje da posle svake kise dodje Sunce.

Stranice: 1 2