Poslednji pun mesec u godini – evo sta vam donosi pun mesec u Blizancima 19. decembra!

Poslednji pun mesec u godini – evo sta vam donosi pun mesec u Blizancima 19. decembra!

2021-12-15 0 By Admin

Pun Mesec, poslednji pun mesec u ovoj godini nastupa 19. decembra.  Evo sta donosi tvom znaku zodijaka.

 OVAN

Pun Mesec nece doneti velike promene  u tvoj  zivot. To je ono sto pre   svega moramo da kazemo. Nista se posebno nece desiti ali svakako da treba da se zapitas sta je ono sto zelis. Sta je ono sto zeli tvoje srce. I onda da se za to i boris.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da nema sumnje da ce nastupiti najlepsi trenuci u tvom zivotu. Pun mesec tebi donosi ostvarenje svih zelja. Ako postoji neko do koga ti je sada jako stalo znaj da nema nimalo sumnje da ce ti ta osoba  uzvratiti istom merom. Bices srecniji nego sto mislis.

 BLIZANCI

Noc punog meseca nece doneti nista posebno    kada si ti u pitanju ali svakako da ce to biti prilika da se posvetis sebi. Mozemo da kazemo da dolaze lepsi  trenuci za tebe tokom kojih ces moci da kazes da si uspeo da ostvaris neke svoje snove.

 RAK

U danima koji slede, ti ces imati  problema sa ljubomorom. To je ono sto je krajnje izvesno. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da za to nema razloga. Ti si iskreno voljen i vazno je da znas da postoji neko ko ce ti tu ljubav dokazati na delu. Nemoj da kvaris srecu koju imas.

 LAV

Vazno je da kazemo da ce ti ovaj pun mesec doneti priliku da u svoj  zivot vratis nekog iz proslosti. Ako je to ono sto zelis onda  se  vec u toku noci punog meseca usudi da priznas sta zelis i osecas. Ovaj 19. decembar moze da bude   dan za srecu.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto ti nedostaje u zivotu. Vise od svega zelis da imas nekoga na koga mozes da se oslonis ali moramo da kazemo da jos uvek nije doslo pravo vreme za to.

Umesto toga se posveti poslu, jer su velike sanse da  u noci punog meseca dobijes priliku da ostvaris svoje poslovne snove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2