Poslednji pun mesec u godini – evo sta vam donosi pun mesec u Blizancima 19. decembra!

Poslednji pun mesec u godini – evo sta vam donosi pun mesec u Blizancima 19. decembra!

2021-12-15 0 By Admin

 

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ces moci da kazes da si dobio sve sto zelis. To je vrlo vazno da naglasimo.

Osoba si koja je spremna da se bori za svoje snove.  Neke se zelje ostvare bas onda kada im se najmanje nadamo.

 SKORPIJA

Stalo ti je do toga da u svoj zivot vratis nekog iz proslosti. U noci punog meseca ce ti to poci za rukom. Ali ono sto moramo da kazemo  jeste da treba da  zaboravis na svoj ponos jer  ces jedino u tom slucaju moci da kazes da si iskreno srecan. Razmisli o tome sta radis.

 STRELAC

Vazno je da imas na umu da postoji neko ko ce sve da ucini da te usreci.Dakle, ovo bi moglo   da bude vreme tvoje srece. Dobro razmisli o svemu sto zelis i bori se za ono do cega ti je stalo. Ako postoji neko prema kome imas jake i iskrene emocije onda znaj da je sada pravo vreme da to i kazes

 JARAC

Tebi ce se javiti bivsa ljubav. U to nema nimalo sumnje   ali konacna odluka o tome hoces li je vratiti u svoj zivot  je na tebi. Kako god da odlucis, razmisli pre svega, i budi   spreman da snosis posledice istog, ako tvoja odluka ne bude ispravna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Pun mesec ti nece doneti nista posebno. Imaj na umu da su jako male sanse da se tvoje zelje ostvare. Samim tim, nemoj da ocekujes da se desi cudo, vec pocni da uzivas u onome sto vec imas.

Nekada smo srecni,ali to ne vidimo.

 RIBE

Ljubav ce vam biti na prvom mestu u narednim danima. U noci punog meseca cete dobiti dokaz ljubavi i bicete srecniji nego ikada. 

Neko je sasvim siguran spreman bas na sve ne bi li vas imao kraj sebe.

Stranice: 1 2