Izaberi andjela  i saznaj  sta treba da radis kako bi u 2022. godini izbegao suze i bol!

Izaberi andjela i saznaj sta treba da radis kako bi u 2022. godini izbegao suze i bol!

2022-01-03 0 By Admin

AKO SI IZABRAO ANDJELA BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali andjela, sliku pod rednim bojem tri,  imate onu priliku koju zovu treca sansa. Sada ste razocarani i puni tuge zbog nekih prethodnih dogadjaja. Vazno je da sve sto je bilo, morate da ostavite u proslosti i da probate da zaboravite.

Ova godina ce da bude u vasem znaku ali ako to budete znali da iskoristite. Vi ste neko ko ce morati da prepozna ono sto mu se bude ukazalo kao velika sansa i  zivotna promena. Moracete da  se  osvrnete  iza sebe ali da hrabro krenete napred.

Jedino cete izbeci suze i bol, ako proslost ostavite u proslosti.  I tako cete moci da idete za svojim snovima.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO SI IZABRAO ANDJELA BROJ CETIRI:

Vi koji ste izabrali sliku andjela, pod rednim brojem cetiri, imacete veliki problem ljubomore. Vrlo je simbolican i broj vaseg izabranog andjela, vase izabrane slike. Broj cetiri je simbol ljubomore, a vi cete je u ovoj  godini  pokazivati malo vise nego do sada.

Jedna lepa veza sledi, ali i lepo druzenje, provod i brojni izlazci. Kod vas ce se iznenada roditi ljubav i bicete neko poseban ko ce vam se useliti u srce. Mada cete biti u lepoj vezi, vasa ljubomora ce praviti velike oscilacije obostranih emocija.

Partner nece moci dugo da tolerise vasu ogromnu ljubomoru, pa ce vas postaviti pred svrsen cin. Izbor ce biti vas, pa se resite sta cete hteti i sta odabrati. Ako zelite da izbegnete suze , morate pogaziti svoju ljubomoru. Ona je veliki neprijatelj vase veze i donece vam  probleme koje morate sami da resite.

 

Stranice: 1 2