Blizanci su  znak koji zivi za ljubav –  emocija im je na prvom mestu!

Blizanci su znak koji zivi za ljubav – emocija im je na prvom mestu!

2022-01-05 0 By Admin

Blizanci su znak koji vazi za onog kojem je ljubav jako vazna.

Blizanci su znak koji vrlo rano stupaju u bracne vode. To je zato sto  se u ovom znaku radjaju   ljudi kojima su moralne vrednosti na prvom mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ovo je znak za koji se kaze da ponekad ne  zna sta  zeli ali je to daleko od istine.  Istina je da je blizancima jako vazno da kraj sebe imaju prave ljude. Da imaju nekog na koga mogu da se oslone i nekog kome mogu da veruju. Kada se osoba rodjena u ovom znaku zaljubi onda je spremna na sve radi te osobe. Moramo da kazemo da su blizanci jako verni i odani i da onda kada im je do necega stalo ne postoji ni najmanja sansa da ce tu osobu da prevare i povrede.

Prava je istina da je osoba rodjena u ovom  znaku  neko sa kim nije lako. Kaze se da je osoba rodjena u ovom znaku   neko   ko je podvojena licnost. Istina je da retko ko poznaje blizanca   vrlo dobro.  On je znak koji pokazuje svoju neznu stranu samo onima koje  dobro poznaje i onima koji su mu dokazali da im moze verovati. Blizanci su znak koji ume da cuva tajnu. U to  nema nimalo sumnje. Sve sto kazete  blizancu ostaje medju vama    i ono sto je najveca cinjenica, on vas nece izdati cak  ni ako se vas odnos zauvek zavrsi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2