Blizanci su  znak koji zivi za ljubav –  emocija im je na prvom mestu!

Blizanci su znak koji zivi za ljubav – emocija im je na prvom mestu!

2022-01-05 0 By Admin

Jednom kada vam blizanci daju svoje srce, oni ce  to uraditi iskreno ali ako dodje do toga da im ga slomite znajte da ne postoje  sanse da vam ikada oproste.    Ono sto moramo da naglasimo jeste  da su blizanci znak kojem je ljubav jako vazna,  ali ono sto moramo da  dodamo jeste da je takodje znak koji bas nikada nece moliti za ljubav.    Blizanci retko kada cine prvi korak. To je ono sto moramo da naglasimo.  Samo u slucaju kada imaju dokaz da ih voljena osoba to nece odbiti jer su blizanci znak koji idu na sve ili nista i jako su  ponosni na to sto jesu.

Ono sto dalje moramo da kazemo kada je    ovaj znak u pitanju jeste da su blizanci pravi prijatelji. Oni ce svima pomoci  ako mogu, i vrlo cesto to urade  cak i na sopstvenu stetu. Svaka tajna koju ovom znaku  odate  ce on da cuva i branim svojim zivotom ako treba. Blizanci su znak koji je jako vezan za porodicu. Ona mu je centar zivota i centar sveta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Takodje moramo da naglasimo da su oni sjajni roditelji i da bas uvek i u svakom slucaju  pokusavaju da usrece svoju decu. Da ih izvedu na pravi put. Moramo da dodamo da se  kaze da je ovaj znak jako pametan i snalazljiv,sto znaci da ako pozele da od vas nesto sakriju  da ce to  uraditi tako da niko ne posumnja. Za kraj moramo reci da se kaze da je ovo znak koji  ume dobro da glumi. Ukratko receno,morate bas dobro da poznajete blizance da bi ste mogli da shvatite da li pricaju istinu ili lazu.

Stranice: 1 2