Mlad mesec i lunarna nova godina – 31. januar menja neciji zivot!

Mlad mesec i lunarna nova godina – 31. januar menja neciji zivot!

2022-01-28 0 By Admin

Sa dolaskom  februara, dolazi i lunarna nova godina.Evo sta to znaci i sta  vam donosi…

 

 OVAN

Mlad mesec vama nece doneti nista posebno, ali ono sto moramo da kazemo jeste da svakako da postoji sansa da ostvarite svoje snove ukoliko se budete borili. Nista vam nece pasti sa neba ali znajte da sreca prati hrabre. Ako se budete  borili onda su cuda svakako moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da mlad mesec  vama donosi dileme. Ako ste u vezi znajte da je moguce da cete shvatiti da to vise nije to. Da vise ne volite kao pre i da je sve postalo samo navika. I  u redu je ako je tako. Sve je bolje od toga da ste u vezi u kojoj niste srecni.

BLIZANCI

Vi cete  shvatiti da postoji neko ko vas voli. Neko ko bi zaista zeleo da vas usreci. Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da se plasite da vam neko ne slomi srce. Necete nista dobiti takvim ponasanjem. Dajte nekome sansu.

 RAK

Moramo da kazemo da je jako vazno da znate da od vas zavisi hocete li imati osmeh na licu. Vama sudbina nudi  sansu za srecu ali ce to biti moguce samo ako budete bili jaki i ako ne budete krili svoje emocije.

Ako vam je do nekoga stalo onda to pokazite.

 LAV

Mlad mesec ce biti period tokom kojeg cete shvatiti da treba da se vise borite za svoje zelje. Vi ste  neko ko je mnogo mario za druge. Sada je vreme da se fokusirate samo na sebe. To ne znaci da ste los covek. Samo da ste osoba koja zna koliko vredi. To je jako vazno.

 DEVICA

Postoji neko ko bi zeleo da vam dokaze svoju ljubav na delu ali je stvar  u tome sto se ta osoba plasi da je ne odbijete. Samo je pitanje dana kada cete shvatiti o kome je rec. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da necete zazaliti ako budete rizikovali.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2