Ovan je znak koji ce dati dusu onima koje voli ali ako ga povredite cuvajte se njegovog besa!

Ovan je znak koji ce dati dusu onima koje voli ali ako ga povredite cuvajte se njegovog besa!

2024-01-22 0 By Admin

 Ovan je znak najbolje duse u  zodijaku. Veruje se da niko ne ume i ne zna da prasta tako iskreno kao on.

Ovan je neko ko ima zelju i potrebu da usreci one do kojih mu je stalo. Kada nekog voli, on cini sve za tu osobu i jako je ponosan na sebe sto je takav. Mozemo da kazemo da je znak koji ume da prasta vise nego bilo koji drugi znak, ali da  u svemu ima granicu. Dakle, ukratko, ovan ce vam prastati  kao niko na svetu ali kada mu jednom pukne film znajte da ce biti    spreman da   zaboravi da vi cak i postojite. To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je neko ko se bori za ljubav. Neko ko slusa svoje srce i ko ce uvek  da pokusava da usreci one koje voli. Istina je da je ovo znak cija dusa vaz za najvecu ali daleko od toga da je neko koga bilo ko na svetu moze da pravi budalom. Moze da vas voli do neba ali ako shvati da vi toga niste vredni ili da ne cenite ono sto cini za vas  on ce prosto da se okrene i da ode. 

Jer, ovan je neko ko ce radije da pati sam i   u  samoci  nego da bude kraj onih koji ne znaju da cene  ono sto oseca. Ovan je neko ko ne zna da voli malo. Ili ne voli nikako ili vas vodi do ludila.

A jasno je da onaj koji   jako voli,  ume  jako i da pati  i da je to ljubav koja je u stanju da srusi sve pred sobom. Moramo da kazemo da onoliko jako koliko ume da voli, toliko ume i da mrzi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2