Pitanje srece do prvog februara stace na stranu ovog znaka: Ocigledno ce srecnik biti ovaj znak!

Pitanje srece do prvog februara stace na stranu ovog znaka: Ocigledno ce srecnik biti ovaj znak!

2024-01-21 0 By Admin

Pitanje srece do prvog februara ce stati na stranu ovog znaka!

OVAN

Niste vi onaj koji ce da bude srecnik meseca, ali svejedno je. Necete moci da se zalite jer vam nije tako lose. Odlucni i odgovorni  uvek, i sada cete ostrati i postojani i skromni u dusi. Vi se radujete malim stvarima.

 

BIK

Nemate osecaj za meru, pa ne merite ni vreme, ni reci. I bas zato sto ste brzopleti na recima, pogresicete. Nece vam biti prvi put da ste pogresili ne razmisljajuci, ali narednih dana morate da se uozbiljite.

 

BLIZANCI

Niste uvek u prilici da branite svoje odluke, niti da ih sami donosite. Od vas se ocekuje da resite nesporazum sa osobom do koje vam je stalo. Gledajte da ne terate po svome, jer mozete da ucinite situaciju mnogo gorom.

 

RAK

Morate se radovati  mnogo vise i gajiti nove nade. Od vas se ceka da budete kao i do sada, razumni i tolerantni. Ipak, nemojte dozvoliti da vam drugi odlucuju umesto vas. I da vam pametuju oni slabiji od vas.

 

LAV

Niste svesni osecanja koja vam se u dusi radjaju. Vreme je da se pokazu i da ih vise ne krijete od onoga kome su posvecena. Vasa osecanja ce da zive iz dana u dan. I vasa ljubav ce da bude  u prvom planu u narednim danima.

 

DEVICA

Od vas se ceka da se nosite  sa svojim situacijama kako morate. Nece vam biti lako, ali se trudite kako znate i umete. Stalo vam je da se resi losa situacija sa vasim partnerom. I molite se samo da tu sve bude kako treba.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2