Ovan je znak koji ce dati dusu onima koje voli ali ako ga povredite cuvajte se njegovog besa!

Ovan je znak koji ce dati dusu onima koje voli ali ako ga povredite cuvajte se njegovog besa!

2024-01-22 0 By Admin

I zato ako ste srecnik kojem je ovan dao svoju dusu i ljubav onda treba da naucite da mu vratite istom merom.  Jer ako vam padne na pamet da se igrate sa njim i ako ga povredite znajte da on nece mirno sedeti.   Istina je  da ume da prasta ali kada shvati da je neko presao sve granice onda se ta njegova ljubav pretvara u bes. A Ovan kada je besan moze mnogo toga i skoro da ne postoji znak koji je tako  opasan kao neprijatelj kao Ovan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On je zapravo zodijak kojeg  bi svako pozeleo kraj sebe kao prijatelja    i partnera. Ali ono sto je sigurno je da ga niko ne bi zeleo kao neprijatelja. To je ono sto moramo da kazemo. Ovan je dokaz  da postoje ljudi cija je dusa velika …  Ali koji nisu naivni i  koje niko ne moze da pravi budalom.

Za kraj cemo samo reci da je ovan u zivotu spreman za velike stvari.  Ukratko receno, ovan je neko  ko moze mnogo toga da postigne. On ne ocekuje da mu nesto padne sa neba.  On je pravi heroj koji nastoji da ostvari svoje snove.  I heroj koji je uvek oslonac i podrska onima do kojih mu je stalo. To je najvaznije od svega.

Stranice: 1 2