Ova dva zodijaka sada nisu zajedno ali im sledi pomirenje jer njihovu ljubav nista i niko ne moze da unisti!

Ova dva zodijaka sada nisu zajedno ali im sledi pomirenje jer njihovu ljubav nista i niko ne moze da unisti!

2022-02-04 0 By Admin

 Jako je vazno da kazemo da su neke ljubavi   sudbinske. I ovo je jedna od njih. Jer, ova dva znaka se vole najvise na svetu…

 

     DEVICA i  STRELAC

 

Pomirenje je ono sto ce svakako da nastupi u vasem zivotu. Ako ste rodjeni u  jednom od ova dva znaka, a voljena osoba je rodjena u drugom… Znajte da je vasa ljubav sudbinska. Znajte da je sve  to karma i da ne postoji razlog za brigu i za strah. Vas dvoje se volite iskreno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada niste zajedno i oboje mislite da je to za sva vremena. Oboje pokusavate da zaboravite. Da krenete dalje. Moguce je cak i to da ste imali neke nove partnere i neke nove veze ali je  cinjenica da se zna da vase srce kuca samo za jednu osobu.

Vreme  je da razmislite o tome sta radite i da prosto pocnete da slusate glas svog srca. Znajte da  je samo srce ono koje zna sta vam treba i da treba da mu dozvolite da vas ono vodi kroz  zivot.

Moramo da kazemo da je moguce da vasa ljubav odnosno romansa nije uspela iz razloga sto su se mnogi ljudi mesali u vas odnos. Ali  vi morate da budete jaki i snazni i da se borite za ono sto zelite. Da dozvolite sebi da vase srce bira i  da  prosto   ne marite toliko   za tudja misljenja. To je ono sto moramo da naglasimo.  Vi ne radite nista lose i vasa ljubav nikoga ne ugrozava. Vreme je da razmislite o tome. I vi i druga osoba ste gresili i oboje   treba da razmislite sta je razlog tih   gresaka. Ako zelite da ta ljubav opstane a nema sumnje da je tako onda vam ostaje da  oboje radite na tim greskama. Da promenite ono sto se promeniti da, ali i da pristajete na kompromis.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2