Blizi se kraj zime, a ovim znacima prolece donosi i ljubav i novac!

Blizi se kraj zime, a ovim znacima prolece donosi i ljubav i novac!

2022-02-03 0 By Admin

Ako su se tokom zimskih praznika vasi prihodi istopili, vreme je da ih popravite, bas u prolecne dane, kada vecini zodijka stize i ljubav, kao vesnik dolazeceg proleca…

OVAN:

Necete se vi zaliti sto je kraj zime koja je bila za vas odlicna. Sve vas je htelo, i novac i ljubav! Trudili ste se da budu na nivou i vasi prihodi, ali ste se vise borili na emotivnom planu. Plasite se  proleca i onog sto vam ono donosi, a hteli biste da ono bude repriza ove zime na izmaku.

 

BIK:

Vasa zima je bila dosta bolja , u odnosu na dane koji trenutno osvicu.  Kao da sad osecate da ce se desavati neke promene na gore. Vasa osecanja su pomesana, pa ste i  sami uplaseni sta ce da bude dalje.Nije sve u strahu od sutrasnjeg dana, nego u spremnosti da  nesto preduzmete da bude bolje, ali i da prihvatite ono sto sledi.

 

BLIZANCI:

Da ste bili dosta tanki  tokom ove zime, vi to i ne krijete, ali se nadate boljitku. Vase zelje se ticu vaseg odnosa sa voljenom osobom, gde ste zakazali i zelite da popravite odnos.Sebi dajete veliko pravo da cinite sto vam volja i da odlazite, pa se vracate kako vam volja. Partner to vise nece tolerisati, a vi ako zelite dalje skupa, moracete da se promenite iz korena!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK:

Zeljno ocekujete prve prolecne dane, jer oni su vam uvek vesnik proleca, a ono asocijcija ljubavi. Ove zime ste bili slabi  sto se tice prihoda, ali i sto se tice ljubavi, bili ste usamljeni. Prolece ce u vas zivot da donese i pare i ljubav, pa se radujte  kraju ove, za vas sive zime.Vracate se u zivot i emotivno zadovoljni i novcano obezbedjeni.

 

LAV:

Mozda je ova zima za vas bila hladna, ali ce prolece da donese toplinu u vase  srce. Bice to jedne tople oci koje ce vam grejati  grudi, na smeni hladnih i prvih suncanih dana. Neocekivano lepa i nova ljubav stize u vas zivot uskoro. I ako se jos osecate tuzno, vreme je da vase lice obuce osmeh!

 

DEVICA:

Vreme koje sledi  dace vam neke nove zelje kao zadatak koji cete morati sebi da postavite. Zima je donela velike izdatke i vas prihod je tanak. Vreme je da se sve popravi u vasem zivotu, pa ce se i on popraviti.Radicete na svakoj dobrobiti, sebi u korist. Prolece vam donosi mnogo vise, nego sto se nadate!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2