Srodna dusa svakog zodijaka:Evo ko vam je sudjen!

Srodna dusa svakog zodijaka:Evo ko vam je sudjen!

2024-02-28 0 By Admin

Istina o zodijaku –  evo ko vam je sudjen i kraj koga cete pronaci srecu…

 OVAN

Srodna dusa  odnosno osoba kraj koje cete pronaci svoju srecu je rodjena u znaku raka. Vas dvoje bi ste zapravo bili savrseni par. Vi ste pomalo avanturista, a rak je neko ko ume da napravi kompromise.   To je ono sto moze da uspe i da jedno drugom date ono sto vam nedostaje.

 

 BIK

Vasa srodna dusa je rodjena u znaku vodolije. Sa njom bi ste ubedljivo najvecu srecu mogli da pronadjete  jer  ste   idealna kombinacija, kako za posao tako i za prijateljstvo.

Ukratko receno, vas dvoje ste ono sto   ovom drugom treba za srecu.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da je vasa srodna dusa rodjena u znaku lava ili  ovna. To je ono sto moramo da kazemo.   Vi ste miran tip licnosti  i treba vam neko ko ce biti pomalo avanturista, tako da su  lav i ovan savrsen izbor za vas.

 

 RAK

Vama treba neko ko ce biti osecaj i  pun empatije. Bas kao i vi. Dakle, vasa srodna dusa je rodjena u  znaku ribe. To je ono sto moramo da kazemo.

Medju vama je moguce da se desi ono sto se zove prava  ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo  jeste da je vasa srodna dusa  rodjena u   nekom mirnom znaku. Dakle, idealno bi bilo kada bi ste    zavoleli osobu rodjenu u znaku  raka, device ili ribe.

Ona bi mogla da smiri vasu  energiju i da vam da  ono sto vam treba. Mir i sigurnost.

 

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da je za vas idealno da kraj sebe imate jednog lava ili   skorpiju.

Oni ce umeti da vam daju malo energije jer ste osoba koja je mirna, a sa druge stane skorpija ili lav bi kraj vas mogli  da  se malo smire i nadju svoju mirnu luku.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2