Srodna dusa svakog zodijaka:Evo ko vam je sudjen!

Srodna dusa svakog zodijaka:Evo ko vam je sudjen!

2024-02-28 0 By Admin

 VAGA

Znak koji je  ponekad cak i dvolican. To je ono sto moramo da kazemo.

Vagi je jako tesko da se zaljubi,a ono sto moramo da kazemo jeste  da bi vam najlepse bilo sa jednom devicom ili vodolijom.  Vi zajedno mozete mnogo toga.

 

 SKORPIJA

Vasa srodna dusa je svakako neko ko  je slican vama. Dakle,osoba kojoj je ljubav na prvom mestu. Odlicno bi ste se slagali sa ovnom. Jer,  ne samo da su vam energije  slicne vec i oboje   zelite porodicu, dom i ljubav.

 

 STRELAC

Vasa srodna dusa je rodjena u znaku lava. U to nema nimalo sumnje. Vrlo je moguce da ce doci do toga da takvu osobu  i upoznate u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Nemojte sebi braniti da se posvetite emocijama i nemojte kriti sta zelite i osecate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vasa srodna dusa sigurno rodjena u znaku  lava. Da razmislite o tome  sta  je ono sto zelite i da cete u tom slucaju i shvatiti da je lav neko ko moze da vas razume  i neko ko vasem zivotu moze da da novi smisao.

 

VODOLIJA

Vasa srodna dusa je rodjena u znaku bika. U to nema  nimalo sumnje.     Vodolija i bik ce sasvim sigurno pronaci  svoj zajednicki mir i svoju srecu.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ne bi ste trebali da krijete ono sto osecate i zelite.  Ako   postoji bik koga volite… Recite mu to. 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vasa srodna dusa svakako rak ili druga riba. Sa njima bi ste se najlepse slagali. U to nema nimalo sumnje.

Rak i riba  se jako vole i slazu, i znaju jedno drugom da   pruze srecu koja im je potrebna…

Stranice: 1 2