Jarac i Lav:Ne podnose zabrane-namerno rade ako im kazete da nesto ne smeju!

Jarac i Lav:Ne podnose zabrane-namerno rade ako im kazete da nesto ne smeju!

2024-02-28 0 By Admin

Vazno je da kazemo da su jarac i lav zodijaci cije je srce veliko. Zodijaci cija je ljubav samo za pozeleti…

 

 JARAC

Neko ko zna sta hoce. Neko ko ume da uziva u zivotu. Neko ko se bori za ono do cega mu je stalo. Ne podnosi zabrane. Jarac je znak koji je u stanju da namerno uradi ono za sta mu neko kaze da ne sme. On je prosto takav. 

Sa njim sve moze na lep nacin. Ali, ne podnosi ogranicenja, ne podnosi da mu neko prica kako ce ziveti, ne podnosi da neko donosi odluke umesto njega.  To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Jarac je znak koji za pravu ljubav cini sve.  Ne postoji znak koji voli tako jako kao on, ali isto tako, ni znak koji je u stanju da uzvrati istom merom.  Onaj ko se usudi da ga povredi ce sigurno da zazali zato sto jarac itekako ume da uzvrati. On je dobar covek koji zna da prasta, koji ume da tolerise, zna da saslusa, da razume… Znak koji zna da oprosti.  Da da jos jednu sansu. No, sve ima svoju granicu, i jarac je znak koji tacno zna kada treba da ode, a kada treba tolerise  i da prasta.

Jarac je neko ko je sposoban za mnogo toga, ali ne podnosi zabrane, ne podnosi da mu drugi kroje zivot. Istina je da je ovo neko ko je spreman da istraje u svojim namerama, ali je osoba koja ce naci nacina da dodje do svog cilja. Posten je, veran, znak koji nece prevariti. Znak koji nece izdati ali ni biti spreman da preko prevare predje.  Jednom ko ga prevari… Taj ga je izgubio za sva vremena jer jarac izdaju ne prasta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2