Srecnik u ljubavi! Ovog petka ce samo jedan znak biti iskreno srecan i voljen!

Srecnik u ljubavi! Ovog petka ce samo jedan znak biti iskreno srecan i voljen!

2022-02-10 0 By Admin

VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam i dalje sve kvari. Vi ne znate zasto je ona takva i toliko   vam ne veruje  a pri tome  joj stalno dokazujete svoju ljubav. Necete moci jos dugo da izdrzite toliki pritisak i zelecete da krenete dalje.   Volite je,ali ne podnosite njeno nepoverenje.

 

SKORPIJA

Sve dolazi na svoje.  Vi ste znak koji ce ovog petka biti najsrecniji. Iskreno receno, jedini ste znak   koji ce  danas shvatiti da je ludo voljen jer vam jedna osoba sprema  iznenadjenje koje ce biti jako lepo.

 

STRELAC

Sve dolazi na svoje i vi morate da imate na umu da ste i zasluzili da se to desi.

Nemojte odustajati od ljubavi koja je sada u vasem srcu. Ne smete dozvoliti da vam bilo ko skine osmeh sa usana i da se neko mesa u  vas  zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama sledi dan tokom kojeg cete imati toliko posla da necete stici da se fokusirate na ljubav.  No, sva sreca da imate partnera koji moze da vas razume. On vam je najveca podrska i tu je za vas uvek i u svakom slucaju.

 

VODOLIJA

Ljubav vam je preko potrebna. Da imate nekog na koga mozete da se oslonite ali se cini da se to nece tek tako desiti. Ovo nije pravo vreme da udjete u ljubavnu vezu.

Sacekajte jos malo i posvetite se sebi i onom sto vase srce zeli iskreno.

 

RIBE

Sledi vam dan iz snova. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, to je bas ono sto ste i zasluzili. Ribe koje su sada u vezi ce svakako  ovog dana moci da  dozive nesto najlepse.

Zapravo, iskreno receno,    vi cete danas biti zaproseni.

Stranice: 1 2