Srecnik u ljubavi! Ovog petka ce samo jedan znak biti iskreno srecan i voljen!

Srecnik u ljubavi! Ovog petka ce samo jedan znak biti iskreno srecan i voljen!

2022-02-10 0 By Admin

 Dosli smo do jos jednog radnog  kraja sedmice. Pocinje  vikend, a evo  ko ce u danu pred nama imati najvise srece…

 

 OVAN

Dragi ovnovi, vi necete biti iskreno srecni ovog dana. Vi ste sada zapravo jako usamljeni i jako vam tesko pada sto su svi oko vas dobro i sto svi imaju nekog… Svi, osim vas. Morate da shvatite da je bolje da ste i sami nego kraj pogresnih ljudi.

 

BIK

Ovaj dan vama doneti nece nista od onog sto vi zelite. To je ono sto moramo da kazemo  jer vi sada ocekujete mnogo.   Morate da shvatite da u  zivotu mozete dobiti samo onoliko koliko date.  I da u ljubavi ponekada moramo da odustanemo.

 

BLIZANCI

Vama nije iskreno lepo kraj osobe sa kojom ste. To je najveca cinjenica.  Vi  bi ste voleli da je tako ali odavno su se vase emocije promenile. Zato je za vas najbolje da krenete dalje.Time cete i toj osobi dati sansu da svoju srecu nadje na drugom mestu.

 

RAK

Ovaj dan ce biti prilika da se uverite u to da vas  neko iskreno voli. Postoji neko ko bi sve ucinio da vas ima  pored sebe i svakako da bi ste toj osobi trebali da date sansu.

Cak i ako ne osecate isto, dajte joj priliku da vas usreci jer nema sumnje da   ce to umeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Moramo da kazemo da postoji neko koga vi zelite kraj sebe. Ali, iskreno receno, ta osoba ne oseca  isto prema vama. Ona vam na neki nacin daje laznu nadu. To je ono sa   cim morate da se pomirite ma koliko da vam bilo tesko pri tome.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ce  ovaj dan biti    prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.  Ta osoba sada nije pored vas ali cinjenica je da ona oseca isto sto i vi.

Svakako da bi ste trebali da  predjete preko ponosa kako bi ste dobili srecu koju zelite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2