Prstenje ljubavi: Izaberi prsten i saznaces ljubavnu sudbinu do kraja godine!

Prstenje ljubavi: Izaberi prsten i saznaces ljubavnu sudbinu do kraja godine!

2022-02-12 0 By Admin

 Malo ljubavno predvidjanje  sudbine.

 

Ako si izabrao  prsten broj jedan:

Ovaj prsten je znak da treba da sacekas jos neko vreme. Jos uvek nije pravi period   za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo jer   je izvesno da si ti sada svoje srce dao nekome ko ne zna da ceni ono sto sa tobom ima. Daj sebi vremena da prebolis. Daj sebi vremena i snage da shvatis da osoba za koju se boris nije ona prava. To je ono sto moramo da kazemo.   Ne vredi da se nadas  onome sto ne moze da se desi. Moras da se pomiris sa tim da  ljubav koju sada zelis nije ona prava.  I da jedino mozes  da    se pomiris sa tim i da nadjes snage da zaboravis    kako bi mogao sebi  da das priliku da upoznas nekog ko ce umeti da cuva i ceni ono sto ima sa tobom.

Sve dok gledas u proslost  neces moci da kazes da si srecan. Dakle, znaj da ce tvoja sreca doci u tvoj zivot onda   kada  zaboravis osobu koju sada  volis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao  prsten broj  dva:

Ovaj prsten je znak da si osoba koja je iskrena  i neko ko je zeljan ljubavi. Dakle  to je ono sto je  sasvim sigurno.  Prava ljubav ce doci u tvoj zivot   onda kada to najmanje budes ocekivao. To je ono sto moramo da kazemo  i zato treba da budes pametan pa cak i strpljiv. Nemoj da pokusavas sa  ljudima koji ne znaju da cene ono sto sa tobom imaju bas kao ni sa onima kraj kojih nemas ono sto zelis. Ukratko receno,    bolje  je da jos neko vreme budes sam. Prava ljubav nece u tvoj  zivot uci jos neko vreme ali kada se to desi ti ces svakako da shvatis  da  je vrdelo.

Do kraja  godine ces sasvim sigurno da se   ostvaris na polju emocija. Pravo  vreme za ljubavne susrete je   jesen jer ce tada zvezde biti uz tebe i dati ti sve ono sto zelis i zasluzujes.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2